2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من عرشیا دارم تمام اتوماتیک فقط تا ۸ ماهگی استفاده کردم از اون وقت تا الان داره خاک میخوذه البته به عنوان سبد رخت چرک استفاده میکنم.

کلا نخر پول حروم نکن بده واسه بچت طلا بخر

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم     دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا

من فرزند دومم تو راهه و فرزند اولم امسال مدرسه میره و فکر میکنم خرید مینی واش بدرد بخوره 

اما نمیدونم چه مارکی بگیرم 

موضوعات مربوط به مینی واش که در این سایت بود رو خوندم . همه قدیمی بودن

بین مارکهای مختلفی که تو بازار هست نمیدونم کدومو انتخاب کنم که هم جای کمی بگیره و هم خشک کن داشته باشه و هم مشکلاتی مثله صدا دادن ، حرکت کردن ، سنگین بودن و ... نداشته باشه 

من برای خرید مارک فریدولین انتخاب کردم 

بین مدل swt35   و swt20  نمیدونم کدومو انتخاب کنم 

از مدل swt35 تو سایت دی جی تعریف شده و من فقط مشکلم با اندازشه 

باز اگر کسی این مدلو داشته نظرشو بگه

سلام... وقتتون بخیر...
اگه دنبال یه مینی واش با کیفیت و خوشگل میگردین که گارانتی منحصر بفردی داشته باشه، حتما به سایت مینی واش COOPEX  یه نگاه بندازین...
- اولین و مهمترین نکتش گارانتیشه... 2 سال گارانتی تعویض داره که روی کارنتش هم نوشته شده ...
یعنی اگه تا 2 سال هر خرابی پیدا کنه میبرین به اولین مرکز خدمات و یدونه نو جاش میگیرید... 

- داخلی مینی واش شماره 255 خدمات کل کشور رو نوشته که در هر شهر کوچکی هم موجوده و تلفن و موبایل اون مرکز نوشته شده

- این مینی واش خیلی خیلی خوشگله و محصول سال 2017 هستش و غیر از کاربردی بودنش جذاب هم هست

- سبد خشک کن داره که خیلی هم کاربردیه... 

اگه سوالی راجع به کیفیت یا قیمت یا... داشتین حتما با شماره من تماس بگیرید : 09133194822
مرسی

عزیزم مارک های فریدولین و بلسون خوبن به نظرم

البته من یه مطلب دیدم که بهترین مینی واش ها رو معرفی کرده. لینکش و می‌گذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه: bigsearch.ir/best-diaper-cleaner

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟