طراحی بافت و چاپ پارچه لیسانسمه ترم آخرم .
هدفم اینه که بعد از این ترم که به شهر خودم برگشتم برم بازار تهران پارچه های عمده بگیرم بیارم خونه لباس بدوزم بعد روشون چاپ بزنم و به عمده فروشا بفروشم و کمکم که کارم گرفت کارمو از خونه بیارم بیرون و کارگر بگیرم و کارگاه بزنم .
اما خانواده م خیلی ارزو دارن که من ادامه تحصیل بدم . خودم هم درسو خیلیییی دوس دارم ولی در کنار خانواده زندگی کردن و کار کردن و پول درآوردن برام خیلی مهم تر از درسه و اگه بخوام درس بخونم دیگه به هیچ وجه نمیخوام برم یه شهر دیگه.خودم که رشته ی خودمو ترجیه میدم ولی ارشد رشته ی خودمو فقط تهران داره که نمیخوام شوهرمو ول کنم برم تهران دانشگاه .از یه طرف میخوام مدرک ارشدی که میخوام بخونم هم علاقم باش و هم به دردم بخوره. دانشگاه های دولتی نزدیک شهر ما، سه تا رشته ی زبان ، مهندسی نساجی و معماری رو دارن که ممکنه در آینده به دردم بخورن . معماری برای اینکه ما تو رشتمون چندین واحد معماری داخلی پاس کردیم و من واقعا بهش علاقه مند شدم و از طرفی شوهرم هم معماری خونده و قبلا هم تو این زمینه کار کرده ممکنه بتونم با ارشد معماری یه کارایی کنم . زبان برای اینکه من در کنار دانشگام تو اموزشگاه های زبان ، زبان تدریس میکنم و آیلتس و ttc دارم و واقعا شاید اگه یه روز پولشو داشته باشم یه اموزشگاه زبان بزنم . مهندسی نساجی هم برای اینکه به رشته م مرتبطه و من اگه کارم تو دوخت و چاپ پوشاک خیلی بگیره و یه کارگاه عالی بزنم میتونم بهش بافت پارچه و خدمات رنگرزی پارچه رو هم خودم انجام بدم .
حالا با توجه به این شرایط برای من ارشد معماری بهتره یا زبان یا مهندسی نساجی؟