2777
2789
عنوان

ارشد چی بخونم ؟

181 بازدید | 4 پست

طراحی  بافت و چاپ پارچه لیسانسمه ترم آخرم .

هدفم اینه که بعد از این ترم که به شهر خودم برگشتم برم بازار تهران پارچه های عمده بگیرم بیارم خونه لباس بدوزم بعد روشون چاپ بزنم و به عمده فروشا بفروشم و کمکم که کارم گرفت کارمو از خونه بیارم بیرون و کارگر بگیرم و کارگاه بزنم .

اما خانواده م خیلی ارزو دارن که من ادامه تحصیل بدم . خودم هم درسو خیلیییی دوس دارم ولی در کنار خانواده زندگی کردن و کار کردن و پول درآوردن  برام خیلی مهم تر از درسه و اگه بخوام درس بخونم دیگه به هیچ وجه نمیخوام برم یه شهر دیگه.خودم که رشته ی خودمو ترجیه میدم ولی ارشد رشته ی خودمو فقط تهران داره که نمیخوام شوهرمو ول کنم برم تهران دانشگاه .از یه طرف میخوام مدرک ارشدی که میخوام بخونم هم علاقم باش و هم به دردم بخوره. دانشگاه های دولتی نزدیک شهر ما، سه تا رشته ی زبان ، مهندسی نساجی و معماری رو دارن که ممکنه در آینده به دردم بخورن . معماری برای اینکه ما تو رشتمون چندین واحد معماری داخلی پاس کردیم و من واقعا بهش علاقه مند شدم و از طرفی شوهرم هم معماری خونده و قبلا هم تو این زمینه کار کرده ممکنه بتونم با ارشد معماری یه کارایی کنم . زبان برای اینکه من در کنار دانشگام تو اموزشگاه های زبان ، زبان تدریس میکنم و آیلتس و ttc  دارم و واقعا شاید اگه یه روز پولشو داشته باشم یه اموزشگاه زبان بزنم . مهندسی نساجی هم برای اینکه به رشته م مرتبطه و من اگه کارم تو دوخت و چاپ پوشاک خیلی بگیره و یه کارگاه عالی بزنم میتونم بهش بافت پارچه و خدمات رنگرزی پارچه رو هم خودم انجام بدم .

حالا با توجه به این شرایط برای من ارشد معماری بهتره یا زبان  یا مهندسی نساجی؟ 

عزیزم من چون مادرم تهران مزون داره بهت میگم

تهران پارچه خیلی گرونه اصلا اونجوری که فکر میکنی نیست پارچه معمولی زیر متری ۱۰۰ تومن نیست

سعی کن آشنا یا عمده فروش پیدا کنی که بتونی توپی تهیه و عرضه کنی تو بازار و سعی کن نمونه کار ببری که بتونی قرارداد ببندی و مثل تولیدی کار کنی اینجوری سود خوبی داره

من آیینه تو هستم...
عزیزم من چون مادرم تهران مزون داره بهت میگم تهران پارچه خیلی گرونه اصلا اونجوری که فکر میکنی نیست پ ...

اره توپی میخوام بخرم 

همه قیمتاشو از سایتا در آوردم اره خیلی گرونه ولی خب دیگه همه چی گرونه تو این مملکت 

سرمایشو دارم تا سیصد میلیون دارم .

ولی با سیصد میلیون فقط مواد اولیه میشه نمیتونم جایی رو بگیرم برا همین میخوام از خونه شروع کنم .

خدا رو شکر چرخ صنعتی و دستگاه چاپ هم دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره توپی میخوام بخرم  همه قیمتاشو از سایتا در آوردم اره خیلی گرونه ولی خب دیگه همه چی گرونه تو ...

خب خداروشکر عزیزم

یه جا هست کرج میدون محمل اونجا پارچه هاش به قیمت تره خواستی بری یه سر اول به اونجا بزن

من آیینه تو هستم...