2777
2789
من اززون دکتر سهمیه ای ها هستم🤣که گوه بارشون نیست 😂پارسال هم که نهایی بود دوست بابام صبح ها براش ...

مگه الکیه؟نمیشه همچین چیزی امتحانای نهایی دوازدهم که قبل جلسه اصلا نمیشه تقلب کرد سر جلسه حالا یه چیزی

لایک نکن،ریپلای نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سخت گیری هم میشه به دخترا  ولی تو زیادی دیگه استرسی بخدا😂😐

نه بابا الان یکم بغض کرده بودم گریم گرفت بهتر شدم ولی درکل اره بعضی وقتا خیلی استرس میکشم تقصیر خانوادمه بازم 

ولی مرسی که درک کردی❤️

نه بابا الان یکم بغض کرده بودم گریم گرفت بهتر شدم ولی درکل اره بعضی وقتا خیلی استرس میکشم تقصیر خانو ...

تا وقتی که آدمای پست تو دنیا هستن باید بسوزی و بسازی یکی این همه استرس بکشه یکی هم راحت سوالارو بدونه 

تا وقتی که آدمای پست تو دنیا هستن باید بسوزی و بسازی یکی این همه استرس بکشه یکی هم راحت سوالارو بدون ...

اره واقعا 

من مامانم پرستاره امروز سرکار دوست صمیمیش بهش گفته بود داداشم از بزرگای آموزش پرورشه سوالارو برای بچش میخواد بخره:/

نه بابا الان یکم بغض کرده بودم گریم گرفت بهتر شدم ولی درکل اره بعضی وقتا خیلی استرس میکشم تقصیر خانو ...

فدات

بیخودی سخت نگیر به خودت ، تموم اینا میگذره اگه بخوای واسه هرچی غصه بخوری که زندگی نمیشه کرد

تموم این امتحانات مزخرف میگذره پس ارزش ناراحتی تو نداره فهمیدی هیچ ارزشی نداره مثل یه کار عادیه

تا وقتی که آدمای پست تو دنیا هستن باید بسوزی و بسازی یکی این همه استرس بکشه یکی هم راحت سوالارو بدون ...

زر میزنه بابا.حرص نخور.این احتمالا داره دوتا امتحان مسخره و هماهنگ دهم و یازدهم پارسالو میگه یا کلا متوسطه اوله

لایک نکن،ریپلای نکن