2777
2789
عنوان

کمک لطفا💔🥺💔💔

60 بازدید | 11 پست

من ۱۶ سالمه 

چند وقت پیش آزمایش دادم

هموگلوبین خونم خوب بود 

ولی گفت ی مدت قرص اهن بخور اگ خوب نشدی برو تزریق کن 

من وقتی قرص میخورم معدم شدید درد میاد و حالت تهوع میگیرم و باعث عذابم میش 

ترجیح دادم سرم بزنم ولی گویا خیلی دردسر دار و منم کسی هم ندارم همراهم بیاد 

ب نظرتون چیکار کنم 

و اینکه امکان داره از کم خونی آدم بی انگیزه بش و مدام گریه کنه 

چون داخل تایم امتحانات هست خیلی نگرانم 🥲💔

برو دکتر اینارو بگو

اینجا ک ما دکتر نیستیم و نمیتونیم نظر قطعی بدیم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ،مجبور ب خوردن قرص اهن نیستی،بجاش خوراکهای حاوی اهن بخور یا خون ساز باشه ،عدسی زرشک اب انار لوبیا قرمز و..... ویتامین ب هم بخور چون باعث جذب اهن میشه ،

اره گلم میشه نگران نباش خوب میشی 

انشاالله تو امتحاناتتم موفق باشی 

عدس بزار بالا بپزه بعد خوب لهش کن از صافی رد کن ابشو بزار یخچال روزی ی لیوان بخور تو ی هفته خوب میشی

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
رفتم همین حرفا رو زد مامانمم با دکتر مخالفه صده

قطعا حرف دکتر رو گوش کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
قطعا حرف دکتر رو گوش کن

چه امضایی داری از هرکجا ی تیکه

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
چه امضایی داری از هرکجا ی تیکه

مجموعه شعرایی ک دوسشون دارم و در اخر شادمهر

قبل خوردن قرص آهن یا مواد غذایی که اهن داره ویتامین سی بخور جذبشو بالا میبره شما میگی قرص اهن نمیتونی بخوری

همینکارو قبل ناهارت بکن و ناهار مواد غذایی که اهن داره بخور

به نظرم جواب بده

مجموعه شعرایی ک دوسشون دارم و در اخر شادمهر

مث چهل تیکه میمونه قشنگه❤️

مث چهل تیکه میمونه قشنگه❤️

ممنونم

البت بیشتر بخاطر عارفاته بودنش بنطرم خوبه

در اخر هرشعر مضمون خداس

ممنونم البت بیشتر بخاطر عارفاته بودنش بنطرم خوبه در اخر هرشعر مضمون خداس

بله ک واقعا تنها خدا راه چارس