2789
عنوان

رشد قد

194 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۳ سالمه هفتمم

یک ساله تقریبا یا کمتر پریو*د شدم

قدم ۱۶۴

میخوام قدم رشد کنه چکار کنم

بچه بودم مامانم برده بودم دکتر گفته بودن تا ۱۶۴ میرسه

ولی قدن کوتاه شبا هم دیر میخوابم

نظری دارین؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو دکتر غدد

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
دیگه ارزش نداره یک ساله پریود شده 

من بعد از پریود دقیقا وقتی عروسی کردم راحت ۸سانت بلند شدم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
اره خب ولی عوارضش چی من به خاطر قد آمپول تعویق زدم که فایده نداشت  حالا هم استرس عوارض آمپول ...

اره واقعا من بشدت از عوارضش میترسم حتی ۵ماه قط کردم دوباره از ترس اینکه پریود نشه براش شروع کردم دوباره 

چه خوب ..واقعا شما استثنا بودی کمتر اینجوری پیش میاد

اره بقولی سمت ماها میگن ازدواج ساخته بهش😂😂😂

یهو رشد کردم 

من کوچول موچول بودم🥹🥹🥹