2777
2789
عنوان

کسی که سگ داره

286 بازدید | 35 پست

ینی باکلاسه؟؟

نظرتون راجب کسایی که سگ دارن؟

ینی خیلی کلاسشون بالاس؟

منظورم سگ خونگی یه باهاشون تو خونه زندگی میکنن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

اصلااااااااااااااا

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

نه یعنی سگ داره

همین.

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای اونی که شاغله یا سرش شلوغه یا مدیریت بچه هایش رو داره فکر نمیکنم فرصت این کارها رو داشته باشه ‌‌‌‌‌م. که فقط به چشم بیکارها بهشون نگاه میکنم 

( ضمنا خیلی حیوانات رو دوست دارم ) 

اما واقعا جای حیوان توی خونه نیست 

همه ی زندگیشون هم پر از موعه 

ببین اینچیزا شخصیه وبستگی به اعتقادم داره ولی چرا باید داشتن سگ کلاس ادم رو مشخص کنه ولی الان اینروزا کلا کلاس داشتن به داشتن سگ وایفون و سیگار کشیدن ورل واینچیزاست ...متاسفانه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

واقعا چطور میشه سگ تو خونه نگه داشت🥴دستشویی کجا میره😬😬😬😬😬😬من اصلا خونه کسی که حیوون داره نمیر ...

سگ دوست من انقدر فهمیده هست نصفه شب خودش میره دستشویی میاد میخوابه تو جاش

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428