2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

116 بازدید | 10 پست

میخام برم انسانی فقط بخاطر فرهنگیانش از همجوره واسم اوکیه فقط مدرسم مونده نمیدونم چرا ولی نمونه ثبت نام کردم غیر انتفاعی هم نمیتونم میخام برم دولتی که بهمونم نزدیکه مشاورم گفت چون انسانیه و همش حفظیع کار به مدرست نداره و خودت باید حفظ کنی بنظرتون حرفش راسته اگه ن برم یفکری کنم کسیو دیدین از دولتی فرهنگیان بیارع لطفا بگین

حالا تو برو فعلن انتخاب رشته کن بعد بیا بپرس

همه رشته ها حفظیه ولی انشانی بیشتر

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا غیردولتی نرو که حروم پوله . و چرا میخوای بری انسانی ؟ خودت ادم مذهبی ای هستی ؟

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
حالا تو برو فعلن انتخاب رشته کن بعد بیا بپرس همه رشته ها حفظیه ولی انشانی بیشتر

عزیزم مدرسه رو باید قبلش انتخاب کنی درمورد حفظیاتم بگم رشته های دیگه چون کمی یادگرفتنی و حلی هست خیلی خوبه مدرسه سطحش بالا باشه ولی انسانی چون حفظیه دسگه کار به خودت داره مدرسه تاثیر نداره چون همونه و باید حفظ کنی یادگرفتنی نی

عزیزم مدرسه رو باید قبلش انتخاب کنی درمورد حفظیاتم بگم رشته های دیگه چون کمی یادگرفتنی و حلی هست خیل ...

من خودم انسانی ام احتیاجی به توضیح نیست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چرا نرم انسانی؟و اینکه چه ربطی به مذهبی بودن داره اخه

نگفتم نرو که 

خب میگم مذهبی چون درسای دینی و عربی و .. برای کسی که حالا ضعیفه یا بدش میاد ممکنه خسته کننده باشه مخصوصا اینکه انسانی خیلی گستردن 

و خب از هر رشته ای میتونی بری فرهنگیان گفتم تنها دلیل انسانی رفتنت این نباشه

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
نگفتم نرو که  خب میگم مذهبی چون درسای دینی و عربی و .. برای کسی که حالا ضعیفه یا بدش میاد ممکن ...

اره ولی خب رشته های فنی جور در نمیام باهاشون ریاضی که اصلا و معارف همین برای من منایب نیس میمونه تجربی که فشارش زیاده انسانی هم مثل همونه ولی کمتر ولی خب رشته کنکور فقط فرهنگیان و چیز دیکه علاقه ندارم

اره ولی خب رشته های فنی جور در نمیام باهاشون ریاضی که اصلا و معارف همین برای من منایب نیس میمونه تجر ...

انسانی دروس بیشتر و سخت تره از تجربی اما توی تجربی رقابت وحشتناکه دیگه همین