2777
2789
عنوان

مامانی 💔😭😭

181 بازدید | 6 پست

یهو دلم گرفت خوبه که دارم مامانم رو، امروز یهو به نبودش فکر کردم و من واقعا واقعا نمی تونم مامان من جونمه!!!  خیلی خیلی دوستش دارم اگه یک لحظه نباشه بی شک خودکشی می کنم من بیدون مامانم هیچیم اگه نباشه راهی تیمارستان میشم الهی من پیش مرگت بشم مامانم!! 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا برات نگه داره منم همین جور،بودم دو بار هم خودکشی کردم ولی الان ۲۰ سال بدون مادرم زنده هستم

وایی خدا نکنه نباشه بخدا من یا دیوانه میشم یا میمیرم بخدا جدی میگم!!!!  برای خودتم گلم چی بگم بنظرم درد خیلی سنگینی است!! 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔
وایی خدا نکنه نباشه بخدا من یا دیوانه میشم یا میمیرم بخدا جدی میگم!!!!  برای خودتم گلم چی بگم ب ...

تا دنیا بوده همین بوده فکرهای بد نکن الان فقط به دوست داشتن و دیدن و کیف کردن از کنار هم فکر کن و لذت ببر بعد ها رو بزار برای بعد 

من بقدری مادرید بودم که همه فامیل میگفت ن مامانم سرجهازم هست اصلا به عروسی من نرسید