2777
2789
عنوان

چقدر حرصم گرفته 😭😭😭

119 بازدید | 5 پست

سریه موضوع چرت زنگ زدم به جاریم خیلی بد باهام حرف زد دارم میسوزم 

حالا من چیکار کنم قبلا هم یه دفه ای باهم بد می‌شدیم نه اون بامن حرف می‌زد نه من خیلی بدجنسی میکنه حالا من غصه دارم دوس ندارم اینطوری باهام رفتار کنه 

چرا من اینقد خرم

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

دفعه بعد دیدیش بد رفتار نکن باهاش (میفهمه داری تلافی میکنی)

همون اخلاق همیشگیتو داشته باش ولی کلا نادیدش بگیر حتی به صورتشم با حرص نگاه نکن 

خواست حرف بزنه بپر وسط حرفش با بیخیالی 

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
دفعه بعد دیدیش بد رفتار نکن باهاش (میفهمه داری تلافی میکنی) همون اخلاق همیشگیتو داشته باش ولی کلا ن ...

اخه عزیزم نمیتونم کاش میدونستی چی میگم اصلا نمیتونم به صورتش نگاه کنم    اون خیلی سیاست داره  دارم خفه میشم خیلی بد بام حرف زد به شوهرم گفتم  عصبانی شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیزم نمیتونم کاش میدونستی چی میگم اصلا نمیتونم به صورتش نگاه کنم    اون خیلی سیاست دا ...

درکت میکنم:))

توام سعی کن بازنده نباشی تلاش کن و با سیاست باش

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
درکت میکنم:)) توام سعی کن بازنده نباشی تلاش کن و با سیاست باش

خاک تو سر من که نمیتونم هرچی به ذهنم بیاد مطرحش میکنم وبعدش همه ازم برداشت بدی میکنن 

ولی اون اینطور نیست یه چیزی رو که بخاد بگه باخنده میگه همه ام پشتشو می‌گرین از جمله مادر شوهرم حتی شوهرم  ولی من اصن آدم  بدی نیستم خیلیم خوش قلبم ،ولی باز همه طرف اونن

اون تاپیک جوابتو میدم نمیاد چرا

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،