2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته 😊 ممنونم 

وظیفه بود . 

من خط قرمزم شعر و افراد اشعار دوسته !

من ازون کاربری معذرت میخوام اگر لحنم تند بود.

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

وظیفه بود .  من خط قرمزم شعر و افراد اشعار دوسته ! من ازون کاربری معذرت میخوام اگر لحنم تند ب ...

خیلی خوشحالم که برا ادبیاتمون ارزش قائلید 💐

منم علاقه زیادی به شعر دارم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

همین که دل نمیشکنیین عالیه 👏💐 معلومه شما هم شعر دوست هستین .

بسیارررر زیاددد

اتفاقا این شعری ک گزاشتید رو پریروز استورزی کرده بودم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چه خوب 👏 واقعا 😅 منم اکثرا استوری هام با شعر هستن .

اره

اتفاقا منم بیو گرافی همه اپلیکیشن هام از تل و وات و اینستا شعره ،تمومش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الکی 🤔. اگه واقعا خودت سرودی دمت گرم 👏 بیشتر بگو تبریک میگم داداش تو توانایی شعر گفتن داری  ...

ممنونم

قبلا شعر مینوشتم ولی خیلی وقته فاصله گرفتم

باید حسش بیاد

مثلا الان که اینو نوشتم ، قبلش دیدم همه دارن ایراد میگیرن و اینو گفتم

اما بازم خیلی کار داره

مال خودت باش
اره اتفاقا منم بیو گرافی همه اپلیکیشن هام از تل و وات و اینستا شعره ،تمومش

خوبه 

تو این زمونه اکثرا شعر گریز شدن 😅 

بیو ها پر شده از جملات ناراحتی و فحش و ....

خوبه که آدم حتی تو مجازی بتونه مفید باشه ‌

خوبه  تو این زمونه اکثرا شعر گریز شدن 😅  بیو ها پر شده از جملات ناراحتی و فحش و .... خ ...

قبول دارممم

ولی شعر واقعآ زیباست بیا واقعیت و احساس با یه طرز بشدت هنری

ممنونم قبلا شعر مینوشتم ولی خیلی وقته فاصله گرفتم باید حسش بیاد مثلا الان که اینو نوشتم ، قبلش دی ...

مرسی داداش ❤️

اینم یه دلیلش شاعر ها همشون همینجورین و باید حسش باشه ‌.ولی سعی کن حسش بیاد 😅 اگه چیز جدیدی گفتی تاپیک بزن ماهم استفاده کنیم

خیلی خوشم اومد واقعا .