2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درسته 😊 ممنونم 

وظیفه بود . 

من خط قرمزم شعر و افراد اشعار دوسته !

من ازون کاربری معذرت میخوام اگر لحنم تند بود.

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نمی دونم والا 🤒 گفتین زده به سرم .؟  خب چرا

واس این ک از این ابیات سواستفاده کردی

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

وظیفه بود .  من خط قرمزم شعر و افراد اشعار دوسته ! من ازون کاربری معذرت میخوام اگر لحنم تند ب ...

خیلی خوشحالم که برا ادبیاتمون ارزش قائلید 💐

منم علاقه زیادی به شعر دارم 

سخته ، نه ؟

همین که دل نمیشکنیین عالیه 👏💐 معلومه شما هم شعر دوست هستین .

بسیارررر زیاددد

اتفاقا این شعری ک گزاشتید رو پریروز استورزی کرده بودم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چه خوب 👏 واقعا 😅 منم اکثرا استوری هام با شعر هستن .

اره

اتفاقا منم بیو گرافی همه اپلیکیشن هام از تل و وات و اینستا شعره ،تمومش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الکی 🤔. اگه واقعا خودت سرودی دمت گرم 👏 بیشتر بگو تبریک میگم داداش تو توانایی شعر گفتن داری  ...

ممنونم

قبلا شعر مینوشتم ولی خیلی وقته فاصله گرفتم

باید حسش بیاد

مثلا الان که اینو نوشتم ، قبلش دیدم همه دارن ایراد میگیرن و اینو گفتم

اما بازم خیلی کار داره

مال خودت باش
اره اتفاقا منم بیو گرافی همه اپلیکیشن هام از تل و وات و اینستا شعره ،تمومش

خوبه 

تو این زمونه اکثرا شعر گریز شدن 😅 

بیو ها پر شده از جملات ناراحتی و فحش و ....

خوبه که آدم حتی تو مجازی بتونه مفید باشه ‌

سخته ، نه ؟

خوبه  تو این زمونه اکثرا شعر گریز شدن 😅  بیو ها پر شده از جملات ناراحتی و فحش و .... خ ...

قبول دارممم

ولی شعر واقعآ زیباست بیا واقعیت و احساس با یه طرز بشدت هنری

ممنونم قبلا شعر مینوشتم ولی خیلی وقته فاصله گرفتم باید حسش بیاد مثلا الان که اینو نوشتم ، قبلش دی ...

مرسی داداش ❤️

اینم یه دلیلش شاعر ها همشون همینجورین و باید حسش باشه ‌.ولی سعی کن حسش بیاد 😅 اگه چیز جدیدی گفتی تاپیک بزن ماهم استفاده کنیم

خیلی خوشم اومد واقعا .

سخته ، نه ؟