2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

100 بازدید | 10 پست

چرا کسی ک حرف های ناامید کننده یا منفی میزنه کم کم از چشم میوفته

یا کسی که همش ناراحته ناله میکنه طرد میشه

در عوض چرا کسی ک شاد و پرانرژی همیشه همه جا خواهان داره 

واقعا چرا خب شاید کسی ک حرف های منفی میزنه دلیلی داره

...

هیچکس حوصله نداره این چیزارو بشنوه 

من یکی که کاسه اعصابم لبریزه 

حوصله نالیدن کسی رو ندارم 

در عوض عاشق کساییم که صورتشونو با سیلی سرخ نگه داشتن و با وجود هزار تا مشکل ادامه میدن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اون فردی که روحیه ای شاد داره هم مشکل داره اما به خدا امید داره حرفاشو و درد هاشو به خدا میگه بقیه رو اذیت نمیکنه 

مردم اینقدر برای خودشون مشکل دارن پس آدمی که حرف مثبت میزنه حالشون رو خوب می‌کنه به زندگی امید وار می‌کنه 

تو خودت از آدم منفی خوشت میاد یا مثبت ؟ 

این دیگه قانونشه مردم همیشه به دنبال شادین به دنبال اون وایب مثبتن که از آدم شاد بگیرن نه غم و ناراحتی

میسازم دنیامو تک نفره بابِ میل خودم:)🦋🤙من مسئول حرفایی هستم که می زنم نه چیزایی که تو برداشت میکنی؛/

چون طبق فرگشت تکاملی

انسان ها دنبال بقا و زندگی هستن

پس حرفای منفی زیاد براشون لذت بخش نیست

مخصوصا اگه یه دختر بخواد اینا رو به یه پسر بگه

چون پسره میگه ما اومدیم حال کنیم

این دختر مغز ما رو آشغال دونی میدونه 

هر چی شنیده و درد داره ، میریزه تو ذهن ما

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

نا امیدی حس منفی و بدی داره

احساسات و بار این عواطف حالا چه خوب و چه بد از ادما به بقیه منقل میشن

کسی ک کنار شخص نا امید با ناله و منفی بافی هست این احساس بد و تجربه میکنه و کم کم ناخواسته ازش دور میشه

کسیم که کنار فرو شاد هست حس خوب و لذت بخش امید و شادی تجربه میکنه و از اینکه دوباره به این لذت برسه خود به خود با اون فرد ارتباط بیشتری داره