2777
2789

سلام

بیشتریا میدونن که من تو یه خونه با مادر شوهر و دو تاجاریم که باهم اتفاقن خواهر هم هستند زندگی میکنم و دوتا جاری و دوتاخوهار شوهر دیگم دارم ااووووووووووووووه

با همه شون خوبم با این جاریم که واحد روبروی ما هستن که صمیمی ترم هستم چون بچشم با مال من همسنه

حالا دیشب به مناسبت اینکه خواهرشوهرمون از شهرستان چند روزیه اومده اونا رو و مادرشوهرمینا رو دعوت کرده بود که البته هرسری که میان دعوت میکنیمشون هممون

حالا اون یکی جاریمم که خواهرشه رم که طبقه بالان دعوت کرده ینی همه ساختمون بجز ما رو

من از این که ما رو سه نفرو حساب نکرده و بقیه رو گفت خیلی ناراحت شدم به شوهررمم گفتم کفت اونا خواهرن باید حسابشونو جدا کنی هروقت هممممه رو گفت و ما رو نگفت باید ناراحت شی شاید طرف شعور نداره پول نداره بلد نیس

ولی من میکم تو یه ساختمون دو واحد روبرو اوج بی احترامی بود که نگفت

من سعی میکنم توقع نداشته باشم ولی اعصابم خورد میشه این رفتارا ی بی فرهنگیو میبینم من بودم حتمن میگفتم به خاطر همسایگی

البته کلن خیلی بی فرهنگن نمی خام به قوم خاصی اشاره کنم

به نظر شما حق دارم ناراحت شم؟ چجور حالیش کنم؟

خواهر شوهر و مادر شوهر و جاریا همه هستن که فقط شما نیستی تو ساختمون

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم برات بی اهمیت باشه اصلا انگار مهم نیست ولی یه جا یه تیکه ای بش بنداز که فک نکنه ساده گیر اورده

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اصلا به روش نیار اون از قصد اینکارو کرده که ناراحت بشی وقتی هم که تو ناراحتیتو نشون بدی میبینه که به هدفش رسیده و موفق شده..بیخیال انگار نه انگار اتفاقی افتاده

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟

در هر صورت کارش اشتباه بوده یه برادر رو دعوت کرده اون یکی رو نه کاری به جاری بودنتون ندارم

تو یه ساختمونید کارش خوب نبوده . هیچی نگو ولی جبران کن دفعه بعد خواهر شوهرات مادر شوهرت رو دعوت کن اون جاری رو نگو یا هر دو خواهر رو نگو

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

به. نظر من ناراحتی نداره تو هم مدیون نیستی هر وقت نخواستی دعوتش نمیکنی 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

اصلا حرفی نزن که کوچیک بشی.

مهمونی بعد دعوتشون نکن.به شوهرت بگو میخوام خصوصی و راحت تر باشیم.

اگه از شوهرتون راهنمایی بخواین  خیلی بهتره.مردها معمولا تصمیم عاقلانه تری میگیرن و عواقبم میسنجن

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

حق داري ناراحت شي عزيزم 

ولي كاري نميشه كرد نهايتا ميتوني دعوت نكني 

شايد با خودش اينجور فكر كرده كه اون خواهرمه و به حساب خواهري دعوتش ميكنم نه جاري اگه تورو ميگفت بايد اون دوتا جاري ديگرم ميگفت الان اون اون دوتا جاري دلشون به اين خوشه كه اگه اونارو دعوت نكرده خوب تورم نكرده اون يكي رو به حساب خواهري دعوت كرده

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن