2777
2789

خانوما شما چلو گوشت رو چجوری درست میکنید خوشمزه و مجلسی بشه همه جواب بدین لطفا ممنون

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با گوشت گوساله درست میکنم با پیاز داغ فراوون و زعفرون و شعله پخش کن

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

پیازفراوووون بریز روش چند حبه سیر بزرگ بنداز به هیچ عنوان رب نزن فلفل سیاه هم بزن 

ممنون

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
با گوشت گوساله درست میکنم با پیاز داغ فراوون و زعفرون و شعله پخش کن

ممنون

من با پیاز ،فلفل دلمه ،هویج خرد شده میزارم بپزه ،کم کم پنج ساعت ،بعد رب هم سرخ میکنم میریزم ،قشنگ با شعله کم روغن بندازه ،زرشک هم سرخ میکنم برا روی برنج و زعفران 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

پیاز داغ خلالی باگوشت تقت بده بعد زردچوبه بزن بافلفل وقتی گوشت وپیاز تفت داده شدن دوباره پیاز خام خلالی بریز ویه تفت کوچیک بده حالت کاراملی بشه یکم هویج یکم فلفل دلمه اضافه کن اب بریز بزار حسابی بپزه وجا بیوفته بعد رب ونمک اضافه کن به خورش اخرسرم دوست داشتی الو خورشتی+ذعفرون بزن من اینطوری درست میکنم معرکه میشه😋😋😋😋

پیاز داغ خلالی باگوشت تقت بده بعد زردچوبه بزن بافلفل وقتی گوشت وپیاز تفت داده شدن دوباره پیاز خام خل ...

ممنون