2777
2789

من 5 سال که کولیت دارم و اگر اطلاعاتی که الان داشتم خیلی از مشکلاتی که کولیت برام پیش‌‌آورد اتفاق نمی‌افتاد
اصلا نگران نباشید اگر یاد بگیرید که مدیریتش کنید و به داروها خودتون رو وابسته نکنید کنترلش اصلا سخت نیست و می‌تونید سال‌ها بیماری رو در حالت خاموش نگه‌دارید و خیلی از غذاهایی هم که در زمان فعال بودن ممنوع هست رو با خیال راحت استفاده کنید
گروه تلگرامی درمانی کولیت با پروتکل کویمبرا هم در تلگرام  موجوده دوست داشتید معرفی کنم

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
من 5 سال که کولیت دارم و اگر اطلاعاتی که الان داشتم خیلی از مشکلاتی که کولیت برام پیش‌‌آورد اتفاق نم ...

این دوره خاموش و فعال چیه من متوجه نمیشم؟بله گروه تلگرامو میخام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

این روش درمان قطعا جواب میده 

یک عده 100% جواب گرفتن و همه داروها رو قطع کردن و کاملا عادی زندگی می‌کنن و برای یک عده بین 60 تا 90 درصد ولی اگر کاملا طبق روش درمان جلو برید حداقل 70 درصد جواب می‌گیرید

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
بله

عزیزم شما مشکل رودتون خوب شد؟

چند وقت درگیرش بودین؟

اگر خوب شدین چیا مصرف کردین؟یا چه پرهیزاتی داشتین؟

من دقیقا قسمت پایین شکمم سمت چپ که نزدیک تخمدانه درد می‌کنه.میدونم که میشه انتهای روده بزرگ.گاهی هم اسهال.دردش خیلی کلافک کرده.همش کیسه آب گرم می‌بندم به خودم