2777
2789
عنوان

سفر رو زهر مارشون کردم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 60 پست
خیلی 😭🥲😭😔🫂🫂🫂🫂

امیدوارم حال دلت آروم بشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم حال دلت آروم بشه 

دعام کن فقط آرامش میخام فقط فراموشش کنم هیچوقت نمیبخشمش ک میدونست نمیشه و اومد وابستم کرد و رفت و من اینجوری دارم درد میکشم دارم میسوزم

من حال روحیم خوب نیست سنمم کم نیست ۳۰ سالم ولی حالم خوب نیست هی گفتم نمیام هی گیر گیر گیر منم دست خو ...

حق داری گلم ولی سنت هم زیاد نیس ها لطفا اینو یاد بگیر ۳۰ زیاد نیس آدم پیر هم نیس این برا زمانی بود ک دختر رو تو سن ۷ سالگی شوهر میدادن و تا خطبه عقد و نمیخوندن دختر رو کنار شوهر نمی‌شوندن در جشن عروسیش،وقتی خوب ک خطبه تموم میشد بعد عروس و میبردن رو صندلی کنار داماد🤦‍♀️ 

دعام کن فقط آرامش میخام فقط فراموشش کنم هیچوقت نمیبخشمش ک میدونست نمیشه و اومد وابستم کرد و رفت و من ...

عزیزم 

خودم همه این. روزها رو کشیدم و. دیدم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
حق داری گلم ولی سنت هم زیاد نیس ها لطفا اینو یاد بگیر ۳۰ زیاد نیس آدم پیر هم نیس این برا زمانی بود ک ...

خسته و بی جونم یه کم جون برام مونده بود این با خودش برد و من روز و شب دارم میسوزم

۲ ماه خودمو سرگرم کردم گریه نکردم ولی بدتر شدم کاش همون اول گریه هامو میکردم تا الان دیگ رها شده بود ...

انگار عزیزی از دست دادی 

باید خودتو سبک میکردی 

الانم دیر نیست 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
انگار عزیزی از دست دادی  باید خودتو سبک میکردی  الانم دیر نیست

خیلی درد رو دلمه خیییییییییییلی خیییییییییییلی دوماهه دارم با خودم میجنگم ک بهش فک نکنم ولی بدترم دلم میخاد از ته دل هق هق کنم نمیدونستم رفتنش این همه درد داره 

منم وقتی کات میکنم بداخلاقی میکنم ،البته نه در حد تو ک در ماشین باز کنم😀

بعد ک میگذره ، دلم میسوزه برای خانوادم 

میگم واقعا اون پسر ارزشش رو داشت که با خانوادم بد رفتار کنم؟!

الان پسره داره زندگیشو میکنه ، عین خیالشم نیس

بعد من هم اعصاب خودمو خورد کردم هم خانوادم

گناه دارن بخدا

خیلی درد رو دلمه خیییییییییییلی خیییییییییییلی دوماهه دارم با خودم میجنگم ک بهش فک نکنم ولی بدترم دل ...

عزیزم 

به این فکر کن تو دنیا هیچی موندگار نیست ن شادیش ن غمش 

ازش فرار نکن 

بپذریش 

گریه ادمو سبک میکنه 

من مذهبی زیاد نیستم ولی اینجور موقعها پناه میبرم به امام زاده یا دعا یاسینو این جور چیزا 

شب تا صبح گریه کن اروم شو.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
🤌🥲

میدونی من کی شکست عشقی خوردم و آدم شدم بعد خودکشی ب خودم اومدم و هرگز دگ با کسی دوست نشدم ...۱۴ سالگی... و دقیقا حال الانتو حتی بدترشو تجربه کردم... جوری ک الان بار دوم ازدواجمه دوستم دارمای شوهرمو ابراز علاقش و هیچیشو باور ندارم و خیلی ناراحت میشه چون هرچی میشه میگم واقعا؟؟؟؟ مثلا میگ دوست دارمممم میگم واقعا؟؟؟؟ میگ تو بهترین اتفاق زندگیمی باعث افتخارمه ک تو زنم شدی میگم واقعا؟؟؟ یا میگ من بدون تو میمیرم میگم وا قعا؟؟؟؟؟ خیلی چیزای دگش و یا موقع رابطه جن...سی همش میگم تو فقط منو برا این میخوای منو یک وسیله میدونی  یا موقع م...عاشقه میگم خرم نکن😐 

من قبلا داشتم ولی این خیلی دردش بیشتر بود خیییییییییییلی 

عزیزم