2777
2789
عنوان

سفر رو زهر مارشون کردم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک بمیرم 

به خاطر کی زندگی زهر خودت میکنی 

هان 

میگذره تحمل کن میدونم سخته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بخاطر یه پسر ابله !  و خودخواه و بی عقل  روز خواهرتو خراب کردی ! واقعا برای تو متاسفم.. ...

خودمم متاسفم ولی دست خودم نیست برای همینم هی گفتم من نمیام گوش نداد دست خودم نیست بخدا دست خودم نیست اون حجم از غمی ک تو وجودم اینکارو میکنه 

الهی آمین فقط آرامش میخام چجوری حالم خوب کنم ؟؟؟؟؟ 

اگه بخاطر شکسته عشقی هست 

یه مدت زمان بگذره 

خودتو سرگرم کارو و باری کن 

هنری چیزی 

تمام وقتتو پرکن 

فکرت پر میشه 

راه فراموشی همینه 

کمرنگ میشه خودش 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شکست عشقی به اندازه مرگ یه عزیز سخته اما اطرافیان اینو درک. نمیکنن و انتظار دارن خیلی خوب باشیم

شما تنها کسی هستی ک منو درک میکنه بخدا با تمام وجودم دارم میسوزم انکار بنزین ریختن سرم و آتیشم زدن ولی هیشکی درکم نمیکنه 😭😭😭😭😭😭

میشه کامل و بارسم شکل دقیق توضیح بدی ب اضافه سنت؟؟؟🤔

من حال روحیم خوب نیست سنمم کم نیست ۳۰ سالم ولی حالم خوب نیست هی گفتم نمیام هی گیر گیر گیر منم دست خودم نبود حالم خوب نبود چند باری گریه کردم اونا اعصابشون خورد شد

شما تنها کسی هستی ک منو درک میکنه بخدا با تمام وجودم دارم میسوزم انکار بنزین ریختن سرم و آتیشم زدن و ...

اشکال نداره عزیزم میفهمم چقدر داغونی 

خیلی سخته خیلی تلخه خیلی مرگ باره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
میگذره این روزام به خودت قول بده یه روزی اونقدر پیشرفت کرده باشی بفهمه کیو از دست داده

این قشنگترین پیامی بود ک میشد بگیرم به دور از ملامت کردنم کامل درک کردین منو امیدوارم زودتر بگذره قول میدم بهترین خودم بشم به خودم و شما قول میدم 

به خاطر کی زندگی زهر خودت میکنی  هان  میگذره تحمل کن میدونم سخته

بخاطر ی پسر نامرد عوضی کثافت ک اومد تو زندگیم با قلب و روحم بازی کرد و خیییییییییییلی راحت منو رها کرد به بهونه اینک خانوادم قبول نمیکنن من مطمئنم ولی حتی حاضر نشد منو بهشون معرفی کنه من دارم زجر میکشم انگار تو آتیش زنده زنده میسوزن

اگه بخاطر شکسته عشقی هست  یه مدت زمان بگذره  خودتو سرگرم کارو و باری کن  هنری چیزی ...

۲ ماه خودمو سرگرم کردم گریه نکردم ولی بدتر شدم کاش همون اول گریه هامو میکردم تا الان دیگ رها شده بودم