2777
2789
عنوان

این چه کار کثیفیه؟!

173 بازدید | 12 پست

دید تازگیا مد شده (هرچند قبلا هم بود اما کمتر)

از آدما توی مترو، توی کافه ، خیابون و.... بی اجازه عکس میگیرن و توی فضای مجازی پخش میکنن؟؟؟؟؟

تازه واسشونم اکلیلی و بعضی هم میشن!!!

وای فلان سرباز تو مترو چقدر غمگین نشسته زارت عکسشو بذارم توییتر وو...

وای این زوج چقدر اکلیلی به گوشه نشستن زارت عکسشو بگیرم بذارم این ور و اون ور.....

واقعا خیلی گناه دارن و ممکنه براشون دردسر درست بشه این کار به معنای واقعی کلمه تجاااااااوزه ، تجاوز به امنیت و آرامش آدما ، گند میزنن به حریم خصوصی آدما و ذوقم میکنن.

یا همینجا توی سایت خودمون این چه کار زشت و کثیفیه؟؟؟ بیایدددددددد عکس همکارم، بیاید عکس نامزد اکسم، بیاید عکس جاریم بیایددو......

یکم فکر کنید ، و این تاپیکارو پر بازدید نکنید و سریعا گزارش بزنید فقط ، به این فکر کنید یکی عکس شما رو بذاره جایی و از بقیه نظر بخواد چه حالی میشین؟؟؟؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

فقر فرهنگی. عدم وجود شعور.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا 

شاید طرف دوست  پسرشه 

خونوادش ببینن او عکسو و براش بد بشه 

اصلا شاید یه جوری رفته بیرون که نخواد بقیه بببینن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
دقیقا  شاید طرف دوست  پسرشه  خونوادش ببینن او عکسو و براش بد بشه  اص ...

دقیقا

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

تجاوز به حقوق دیگرانه

آفرین دقیقا 

من که مشکلی ندارم یکی از فامیل عکس با حجابمو بزاره نظر بخواد برام خدایی مهم نیست ولی باید از بقیه ب ...

مشکل نداشتن بحثش کاملا جداست باحجابی هم کاملا جدا، 

اما طرف میاد عکس کم حجاب بقیه رو می‌ذاره و....یا خصوصی ترین امور روزمره دیگران

کاملا درسته😊🥰