2777
2789
عنوان

منو تهدیدکرده

154 بازدید | 25 پست

یک کلمه رو فقط یادت نگهدار پای پلیس بیاد وسط جرم من میشه تهدید ناموس و کلا جریمه داره که پرداخت میکنم 

اما ابولیتو اونوقت باید پنجشنبه ها بری سرخاکش

این پیام اون فرستاده 

و خیلی چیزا دیگه گفته جرمش داره؟

اصلا مگه میشه خرید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو وادار کرده با یکی دیگه ازدواج کنم وگرنه یه بلایی درست میکنه

حالا چیکارته؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

تو ابولی رو دوس داری؟ 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
نا آشناس 

واااااا 🫤نا آشنا و تورو تهدید میکنه با کسی که دوسش داری ازدواج نکنی؟و با یکی دیگه ازدواج کنی?

واااااا 🫤نا آشنا و تورو تهدید میکنه با کسی که دوسش داری ازدواج نکنی؟و با یکی دیگه ازدواج کنی?

تهدیه کرده با کسی که دوسش ندارن ازدواج کنم وگرنه بلایی سر ابول میاره

تهدیه کرده با کسی که دوسش ندارن ازدواج کنم وگرنه بلایی سر ابول میاره

بلاکش کن بره پی کارش 😉من جات بودم حالشو میگرفتم میگفتم جرعت داری برو بکش ببینم چجوری میکشی مرتیکه

شاید خود ابولی هستش داره امتحانت میکنه

به اون ابولی جونت هم بهتره بگی 

بلاکش کن بره پی کارش 😉من جات بودم حالشو میگرفتم میگفتم جرعت داری برو بکش ببینم چجوری میکشی مرتیکه ...

اونا به پشتشو به کسی گرمه که مشهد میت نه بخره ولی من هیچکی