2821
2789

فرق اکس و کراش و پارتنر و دوست پسر و نامزد چیه؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

منم عکسشو سر سفره عقد دیدم

همونجایی عقد کردن ک قرار بود باهم عقد کنیم

حرم...

من براش ارزوی خوشبختی نمیکنم چون نتونستم ببخشمش امیدوارم جواب همه ی اشک هامو خدا ازش بگیره

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه♬♫♪

که یادت نیاد تولد من چند پاییزه♬♫♪

هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته

چیزی که امروز باورش واسه هردومون سخته

یه روزی میاد سالی یه بارم یادِ هم نیایم♬♫♪

از گذشته مون جز فراموشی هیچ چیزی نخوایم

از تو فکرِ ما خاطراتمون می تونه رد شه♬♫♪

بدون اینکه حتی یه لحظه حالمون بد شه

فکر نکردن به خاطراتمونو بلد میشیم♬♫♪

می بینیم همو از کنار هم ساده رد میشیم♬♫♪

انگار نه انگار به من می گفتی بی تو نابودم

انگار نه انگار یه روزگاری عاشقت بودم♬♫♪

میبینیم همو اونم یه جا که غرق احساسیم♬♫♪

با هرکی باشیم نباید بگیم همو می شناسیم

برای اینکه حتی یه لحظه سمت هم نیایم

میری و میرم بی خداحافظی، بدون سلام♬♫♪

منم نمیتونم ببخشمش  هر چند الان میشنوم با نامزدش خوب نیست باز دلم اروم نمیشه

من واقعا نمیدونم چی بگم

ولی یجوری ب خودمو خانوادم نزدیک بود ک انگار واقعا دامادشون بود ب پدرم میگفت بابا ب مادرم میگفت مامان هر روز براشون زنگ میزد خانواده اون ب من زنگ میزدن اما یهو نفهمیدم چیشد...خدا لعنتش کنه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★