2777
2789

مامان من از فرص ونوستات و زیره باریج    نتیجه گرفته

پسرعموی مامانم متخصص داروسازه چون میدونست مامانم بخاطر دیسک کمرش نمیتونه ورزش کنه با رژیمم وزنش زیاد تغییر نمیکرد اینارو ب مامانم داد 

چند روز اول چربی از مقعد دفع میشه بعدش عادی میشه البته درکمارش باید درحد متعادلی غذا خورد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ده ساله پیش این قرص میخوردم خیلی تاثیر داشت 

بله با رژیم نتیجه خوبی میده ولی مادرمن نمیتونست رژیم بگیره فقط زیاده روی نمیکرد

بله ِیبارم بدون رژیمو ورزش 20 کیلو کم کردم فقط سوپ زیاد میخوردم بعداز چن ماهه دوباره وزنم برگشت ...

من تو بارداریم ویار ب غذا داشتم از همه چیز بدم میومد فقط گوجه خیار و پنیرخامه ای و نون و ماست و هندونه میخوردم چند ماه بارداریم با اینا گذشت اول ۱۰۰ کیلو بودم قبل زایمانم ۴ کیلو با رژیم کم کردم باردار شدم زایمان کردم شدم ۸۸. ینی تو بارداری کم کردم الان ۸۶ و نیمم خیلی دوسدارم ۸۰ شم ارادم خیلی ضعیفه انگار همه چیز دست ب دست هم میدن من موفق نشم همون روزی ک رژیمو شروع میکنم مهمونی دعوت میشم یا یکی میاد یا شوهرم انقدر هله هوله میخره ک نگو