2777
2789
عنوان

شما هم وقتی موسیقی یا آهنگ اعصابتون رو به هم می ریزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 27 پست

من موقع کتاب خوندن اگه موسیقی نباشه نمیتونم بخونم . و تمرکزم بهم میریزه.

اگه موقع رانندگی موسیقی نباشه حواسم پرت میشه 

اگه با موسیقی از خواب بلند نشم تا آخر شب بی حال میشم .

موسیقی ۷۰ درصد زندگی منو تشکیل میده . خودمم کار موسیقی انجام میدم ‌.

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

من ترانه بیلی ایلیش گوش میدم افسردگی میگیرم اونقدر گریه میکنم نگو بی دلیل ها

اصلا بی دلیل نیس دلیل داره اتفاقا...

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم یادم رفت بگم

از وقتی موسیقی رو کم و کنترلش کردم چقدر باسواد تر شدم😄

به جاش موقع رانندگی صوت و پادکست گوش میدم

امتحان کننید ببینید هم روحیتون هم سوادتون چقدر بهتر میشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
چه دلیلی؟

موسیقیهاشون، کلمات و جملاتی که به کار میبرن حتی اهنگ زمینش همش مهندسی شده است

شما متوجه نمیشی اما رو مغزت اثرشو میذاره

تو نت بگردید متوجه میشید

نه من اینجوری نیستم یعنی با اهنگ بزن بکوب و رقص ندارین؟ اینا که خودش شادی میاره

من واسه سرگرمی گوش میدم شادی رو باهاش تجربه نکردم روزا این قدر خستم که حوصله کارای خونه رو هم ندارم رقص بماند😂

واسه شادی اگه کسی باشه دور هم اگه کسی نباشه تنهایی چای می خوریم دوای هر دردیه این چای😂

سلام من خیلی گوش میدادم یه بار یه مستندی دیدم ساخت یکی از کشورای اروپایی بود یادم نیست کدوم اثرات ...

منم شنیدم درمورد اینا بعضی موسیقی ها هم عمدا براشون فرکانس غیر استاندارد می گذارن مخرب هستن کلا

ولی کار خوبی کردین سلامت اعصاب مهم تره

منم اینحوریم ولی مداحی گوش بگیرم عصبی نمیشم جدی میگم جدیدا رو این مداحی قفلی کردم /به سمت دریا تو ...

دقیقا من قبلنا مداحی گوش نمی دادم الان گاهی گوش میدم حتی گاهی گریه هم می کنم اما سبک میشم خیلی سبک 

بعدش خیلی حس بهتری دارم مثل بچه ای که تو بغل مادرش آروم گرفته

ولی یه سری مداحیا که جدیدا مد شده صدای طبل و‌ موسیقی دارن حس خوب نمیدن بهم همون مداحی هم با کمترین صدای گوش خراش😅

شاید فطرت ما آدما با این صداها سازگار نباشه اینو قبلنا قبول نداشتم اما الان بهم ثابت شده

منم یه مدت اینجوری بودم جوری ک کلاً پلی لیستمو خالی از موزیک کردم ولی بعداً آروم آروم برگشتم بهش.

با این که اذیت کننده هستن معتاد می کنن آدمو عجیبه

من خیلی سختم بود بذارمش کنار ولی بالاخره تونستم