2777
2789
عنوان

نی نی سایت سرزمین عجایب

50 بازدید | 4 پست

تو سره یسریا که دمپایی ابریه بجای مغز

حالاهم همه افتادن تو خط خواستگار خارجی ،کتک خوردن از شوهر،دعا برای ازدواج در سن ۱۹ سالگی ،یه عده سایکو تو این سایتن که میرن تو پربازدید معمولا چون اغلب برای خیلیا محبوبن!

یه عده هم که لذت میبرن از خب خب کردن و اتلاف وقتشون 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

الان متوجه منظورتون نشدم که با چه قشری مشکل دارین؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان متوجه منظورتون نشدم که با چه قشری مشکل دارین؟ 

با تاپیک های پر بازدید که بی مفهومن اغلب!یه سواع بپرسی کسی جوابتو نمیده ولی کافیه ملتو علاف کنی و چرت و پرت ببافی 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
با تاپیک های پر بازدید که بی مفهومن اغلب!یه سواع بپرسی کسی جوابتو نمیده ولی کافیه ملتو علاف کنی و چر ...

بله درسته... ولی این رو هم در نظر بگیرید که ذاتا جنبه سرگرمی و علافی رو دوس دارن یکسریا. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.