2777
2789
عنوان

بیاین عکس

385 بازدید | 40 پست

نظر بدین راجب قیافش اعلام حضور کنید تا بزارم 

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خانم اسما حاضر

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اومدم بزار

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

معمولیه 

نظر واقعیمو گفتم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

انگار بو... میومد موقعه عکس گرفتن 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍