2777
2789
ببین تلاشتو بکن چون بعدها کیفیت زندگیتو میتونه تغییر بده ولی در کل قانونا نمیتونن مانع تحصیلت شن برا ...

ممنونم عزیزم برام دعا کن ک قبول کنن

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تهرانم ، تهران پره دانشجوهایی هست که بیکارن و کازپیدا نکردن دخترایی که لیسانس دارن و زن خانه دارن ، درس خودش چیز فراره  پر از مطالب اضافی که باید حفظ بشه و استرس امتحانهان ، کاری به نظر بقیه ندارم کاری به این ندارم که بله درس چیز خوبه اما اینکه اینهمه مطالب اضافه و استرس داره غیرقابل اغماضه ،و با کتاب خوب خوندن ومطالب مفید خوندن هم همونقدر به دانش و فرهنگ اضافه میشه ،  دانشگاه فقط دانشگاههای خیلی خوب که بار علمی خیلی خوبی داشته باشن و در چند رشته محدود خیلی خوب که همراهش علاقه باشه و تضمین کار داشته باشه ،باقیش بیخوده ، خود من اینهمه استرس تاثیر بد داشته برام ، کل موهام ریخت  هورمونهام قاطی شد ،درسهایی که از خوابمون زدیم از همه چی ،پولهایی که دادیم بابت دانشگاه ،پیشنهاد میکنم فیلم ویل هانتینگ نابغه رو نگاه کنی  اینارو گفتم که نشینی افسرده باشی ،افسرده ماییم که از جونمون پولمون مغزمون زمانمون جوونیمون همه رفت پی بیخود اگر برمیگشتم دانشگاه نمیرفتم مگر به شرط بالایی که گفتم دانشگاه خیلی خوب رشته خیلی خوب مثل پزشکی ، حقوق ،پرستاری وایناکه کارشون هم تضمینی باشه 

من که تهرانم ، تهران پره دانشجوهایی هست که بیکارن و کازپیدا نکردن دخترایی که لیسانس دارن و زن خانه د ...

من فقط می خوام دیپلم بگیرم حداقل بعدا ازم پرسیدن میزان تحصیلات بگم دیپلم دارم

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
من فقط می خوام دیپلم بگیرم حداقل بعدا ازم پرسیدن میزان تحصیلات بگم دیپلم دارم

ناراحت نباش ،بزرگسالانم میتونی بگیری ، کتابش رو خودت میخونی فقط برای امتحان میری اصلنم سخت نیست کلی کلیپ آموزشی هم تو اینترنت هست  ،بهترم هست تازه ازینکه هرروز بخوای بری مدرسه