2777
2789
عنوان

چیکار کنم حرصش در بیاد

373 بازدید | 38 پست

با شوهرم دعوامون شد و قهر کرده چندوقته خبری ازش نیست اینم بگم که تو دوران عقدیم

انقدر ادم نبوده ک مسئله رو حل کنه

منم اهل منت کشی نیستم و نمیرم دنبالش چندین بار این اتفاقا بینمون تکرار شده که رفته بعد یک ماه اومده

مطمعنا برمیگرده بازم ب بهونه سرک کشیدن

هر وقتم میاد میگه خوش میگذره ؟چه میکنی؟

(زهر مارررر) 

(لطفا نگین طلاق بگیر خودم میدونم باید ازش جدا شم و پیگیرم اینم میدونم که این زندگی دیگه برامون زندگی نمیشه و قهر طولانی مدت خوب نیست

ولی فعلا شرایطشو ندارم طلاق بگیرم چون خرجش بالاس و طبق معمول صبر و حوصلم زیاده)

بنظرتون چ تغیراتی توی ظاهرم بدم ک اومد بسوزه یا حرصش در بیاد

استایلمو عوض کنم یا رنگ موهامو

چیکار کنم 

برم سفر؟عکسمو بزارم سوشال مدیا

باطنی ارومم و مشکلی با این قضیه ندارم چون قهراش برام خیلی عادی شده و عادت کردم بهشون

و مشغول کارم و شاغلم

چه کنم بنظرتون راهکار لطفا

ماه پیشونی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرمنده  اما کارهات بچه گونه ست

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

میگی طلاق هزینه هایش بالاس، بعد میخوای تغییر در ظاهر بدی، تغییر که هزینه ش بالاتره

به نظرم پول رو بدید مشاوره برای بهتر شدن زندگیتون

تنها کاری که میتونی بکنی این هست که اصلا کاری نکنی!!!! نه وارد زندگی اصلی بشی، نه طلاق بگیری، نه تغییر ظاهری کنی. با مشاور مشورت کن ولی 

میگی طلاق هزینه هایش بالاس، بعد میخوای تغییر در ظاهر بدی، تغییر که هزینه ش بالاتره به نظرم پول رو ب ...

عزیزم الان بخوای ی وکیل برای مهریه بگیری خرجش صد ب بالاست

و نمیخوام کارم ب دادگاه بکشه 

نهایتا توافق میکنیم باهم

ماه پیشونی  
چه کارهایی باید انجام میدادم که بزرگونه بنظر برسم

حرفتون رو رک و با ملایمت بزنید . این قهر کردن ها فقط فاصله می ندازه بین تون

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ارومم  ولی از جهتی  دوست دارم تغیراتی هم ایجاد کنم

خب می تونی بری با دوستات بیرون 

غذا مورد علاقت و بخوری 

بری ماساژ 

برو موج های ابی 

خیلی کارا میشه کرد 

که حالت عوض بشه 

اگر دوست داری برو اریشگاه موهاتو درست کن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
حرفتون رو رک و با ملایمت بزنید . این قهر کردن ها فقط فاصله می ندازه بین تون

قبل اینکه غیب بشه همه حرفامو بهش زدم طوری ک چیزی تو دلم نموند ک بگم

ولی بجای حل کردن و انجام دادنشون ترجیح داد غیب بشه ک مثلا از سرم بپره

ایشون کلا هیچ کارب در راستای بهتر شدن و خوشحالی و رفاه من انجام نمیدن 

ماه پیشونی  
قبل اینکه غیب بشه همه حرفامو بهش زدم طوری ک چیزی تو دلم نموند ک بگم ولی بجای حل کردن و انجام ...

ایا خواست هات قابل اجراست . آیا توانایی شو داره و انجام نمی ده .