2777
2789
عنوان

زایمان زود رس

250 بازدید | 22 پست

من شش ماهه باردارم. تازه رفتم تو شش ماه ناخواسته بود بچه سومم  الان دوست دارم زایمان زود رس بگیرم   راحت شم خیلی افسرده هستم احساس میکنم آینده بچه های دیگم از بین میره. الان چه کار کنم زایمان زودرس داشته باشم. 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقدر بی رحمی اون بچه بیگناهی که الان تو شکمته هم بچته چطور نگران آینده اون دوتا هستی ولی به مرگ این بچه ات دور از جونش یا اینکه مشکلی براش پیش بیاد نیستی نگران نیستی

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
چقدر بی رحمی اون بچه بیگناهی که الان تو شکمته هم بچته چطور نگران آینده اون دوتا هستی ولی به مرگ این ...

چه کار کنم همش افسرده شدم. میگم کاش  سقط میکردم  دیگه نمی‌تونم به این بچه های دیگه برسم لباس بخرم  اوضاع خیلی خرابه 

فک کردی زایمان زود رس راحته؟ میدونی تا چند وقت بچتو باید از پشت شیشه ببینی جدا از هزینه هاش میدونی خ ...

با خودم میگم اگه الان زایمان زودرس داشته باشم. نمیمونه  همش تو فکرم میاد 

دلت میاد؟؟

وقتی داره تکون میخوره و لگد میزنه، چه فرقی با بچه دیگه ت داره که داره می‌دوه؟؟؟

یکماه پسرم زود دنیا اومد و دهنی ازمون سرویس کرد که نگو

خداروشکر با امکانات الان هیچ بچه نارسی از دست نمی‌ره، کاش برای مشکلات چشم و مغز و گوارششون هم راهی پیدا میشد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
با خودم میگم اگه الان زایمان زودرس داشته باشم. نمیمونه  همش تو فکرم میاد

می‌مونه

سالم نمی‌مونه 💔

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ازهمون اول ی بسته کاندوم میخریذی این بچه رو هم بدبخت نمیکردی چقدر بی فکری 

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
ازهمون اول ی بسته کاندوم میخریذی این بچه رو هم بدبخت نمیکردی چقدر بی فکری 

با قرص حامله شدم.  بعد تو شش هفته  قرص خریدیم سقط کنم. میترسیدم.  الان اگه به عقب برگردم اگه میدونستم اینقدر افسرده میشم حتما می‌انداختم 

یا به اطرافیان نگاه میکنم. یا یکی دارن یا دوتا  من هنوز میخواستم بچه ها رو ببرم کلاس   آینده این دوتا خراب شد خودمم از بین میرم   خدایا کمکم کن  که هیچ کسو جز تو ندارم  خستم از دنیا از این وضعیت  خودت از من بگیرش 

ازکجا معلوم شاید موندباچند برابر هزینه مردن.بچه ای که زودرس میاد باید کلی تو دستگاه باشه و بعدا کلی مراقبتها و خرجای دیگع داره.خدا کمکت میکنه اینشالا نکران نباش بذار سرموقع بیاد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من سومی رو با کلی عشق و ذوق باردار شدم منتظرم برای دیدنش و لمس کردنش

ما هم وضع مالی عادی داریم

خودمم سر کار میرم خیلی فشار رومه

ولی چطور دلت میاد؟اون الان به دنیا بیاد میشه یه بچه ناقص🥺