2777
2789
عنوان

ادرار سخت

88 بازدید | 12 پست

بچه ها یه ماهی هس سوزش شدید ادرار دارم مثانه ام ینی همون زیر دلم درد میکنه موقع ادرار باید خیلی زور بزنم تکه تکه میاد خیلی حس بدیه چیکار کنم 🥺🥺دارم دیوونه میشم فک کنم زده ب مثانه یا کلیه

باید بری پیش اورولوژیست

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت ادراریه

ازمایش بده و برو‌دکتر بهت دارو‌بده خوب میشی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

عفونت مجاری ادرار من اینجوری بودم ماه پیش رفتم دکتر لوله مجاری ادرارمو تمیز کرد دارو داد ولی همون لحظه ک پاشدم احساس سبکی کردم دیگه خوب شدم

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
عفونت مجاری ادرار من اینجوری بودم ماه پیش رفتم دکتر لوله مجاری ادرارمو تمیز کرد دارو داد ولی همون لح ...

خودش تشخیص داد باید پاک کنی؟یا خودت گفتی؟چجوری انجام میده این کارو میشه بیشتر برام توضیح بدی

خودش تشخیص داد باید پاک کنی؟یا خودت گفتی؟چجوری انجام میده این کارو میشه بیشتر برام توضیح بدی

متاهلم عزیزم رفتم گفتم اینجوری هستم همین شرایط خودت معاینه کرد گفت با یه دارو و پنس اینا باید شستشو بدم اصلا درد هم نکرد ولی این مجاری ادرار فکر نمیکنم ربطی ب مجرد متاهلی داشته باشه

یعنی چطور لوله ادار رو پاک کرد دکتر این کاررو انجام داد ؟؟

اره دکتر رفتم معاینه کرد 

گفت با یه محلول دارویی شستشو میدم پنج دقیقه هم طول نکشید ولی از واژنم این کارو کرد دردی هم حس نکرد