2777
2789
عنوان

شکستگی

56 بازدید | 3 پست

سلام مچ دست شکسته عمل کردن پین گذاشتن ۵۰ روز فککنم ،بعد مچ اصلا نمیشه تکون داد مث یه عصا خشک شده دست فیزیوتراپی هم فقط به دستگاه وصل میکنه هیچ ک هیچ تغیری نکرده یکم باد هم داره از مچ ب پایین ،کسی تجربه داره؟

شکستگی روند درمانش طول میکشه اون ورم هم طبیعیه به درد دست توجه نکن و آروم آروم با اون دستت کارهاتو انجام بده من ۵ ماه طول کشید تا درد پام کم بشه و الانم بعد ۲ سال هنوزم ترس دارم که پامو کلمل و مثله قبل بزارم زمین دست باز راحت تره 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰
شکستگی روند درمانش طول میکشه اون ورم هم طبیعیه به درد دست توجه نکن و آروم آروم با اون دستت کارهاتو ا ...

دست مامانمه مثلا باهاش ظرف میشوره ولی نمیتونه تکونش بده مث یه چوب خشک دست رو روی ظرف میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست منم مشکلش تاحدودی شبیه به تو بود ولی  چند ماه بعد از درمانش توسط دکتر احمد همت یار به راحتی میتونه دستشو تکون بده و کاراشو خودش انجام بده. اگه همچنان مشکلت برطرف نشده شمارشو بفرسم برات