2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی بویی نداره؟ینی خوب نبود؟؟

اصلننن بلخره یه عطری میزنی یه دیقه اول حس میکنی اپن همونم حس نمیشه، ولی هالویین بنفش از فرگرانس داشتم خوب بود

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اصلننن بلخره یه عطری میزنی یه دیقه اول حس میکنی اپن همونم حس نمیشه، ولی هالویین بنفش از فرگرانس داشت ...

مرسی خوشگلم آخه میگن فرگرانس فیکش خیلی زیاد شده شاید بر تو فیک بوده 

اره هالووین قبلا تسترشو داشتم کادو بود خیلی خوب بود از دستم اقتاد تا یه هفته بوش تو ساختمون میومد😂😍نمیدونم طرف از کجا خریده بود 

مرسی خوشگلم آخه میگن فرگرانس فیکش خیلی زیاد شده شاید بر تو فیک بوده  اره هالووین قبلا تسترشو د ...

قربونت درخواست دوستیتو قبول کردم من چون بابام قبلن تو کار عطرای شرکتی بود بگی نگی سر در میارم سوال داشتی در خدمتم گل❤وایی هالویین ازون بوهاست که هرجایی مشابهش پیدا نمیشه🥺😍😭 عطر ریچ کریستال ژوهان بی هم بوی خیلی ملایمی داره

قربونت درخواست دوستیتو قبول کردم من چون بابام قبلن تو کار عطرای شرکتی بود بگی نگی سر در میارم سوال د ...

مرسی خوشگلم از چن تا عطر فروش پرسیدم میگن ورساچه رو الحمبرا خوب زده 

زن رو گفتن شرکت جسیکا تواین خوب زده راجب جسیکا چیزی شنیدی؟

مرسی خوشگلم از چن تا عطر فروش پرسیدم میگن ورساچه رو الحمبرا خوب زده  زن رو گفتن شرکت جسیکا توا ...

نه عزیزم جسیکارو نشنیدم، بیشتر کارای بابام از الحمبرا و روونا و فرگرانس بود حالا پیش میومد از شرکتای دیگم بیاره ولی خب کم من نشنیدم زن رو الحمبرا هم خوب زده