2777
2789
عنوان

بچه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 40 پست
یعنی چی هم تو خونتون اسایشتونو گرفتن هم داره پیش تو به مادرت توهین می‌کنه مگه خونتون شریکی ؟ نکنه ما ...

نه شریکی نصف مال ماست نصف مال خالم پسر عموم حق داره حرفی بزنه ولی زنش نه که زنه دست از ما دراز تر خیلی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شریکی نصف مال ماست نصف مال خالم پسر عموم حق داره حرفی بزنه ولی زنش نه که زنه دست از ما دراز تر خی ...

خب باش اجارشو بدین شرشونو از سرتون کم کنین  اگه با زن عمو اون تو یک خونه زندگی نمی‌کنیم 

خالم با عموم ازدواج کردن باهم

آها پسر خالتم هست  به جورای مثل خواهر برادر می‌مونین دیگه همون خالت ردش کنه  بره  تو یک ساختمنین یا یک طبقه تو این چند سال چطور دوتا خانواده باهم زندگی کردین سخت نبود؟

من نگران نمرمم که خراب شه والا هر غلطی دلشون خواست بکنن

نهایت کاری که میتونی بکنی فلش گوشی یکی از اعضا خانوادت روشن کنی به چیزی وصلش کنی زیر اون بنویسی اگه نخوای از خونه بزنی بیرون 

زمان ثابت کرده همتونو...
آها پسر خالتم هست  به جورای مثل خواهر برادر می‌مونین دیگه همون خالت ردش کنه  بره  تو ...

اره مثل برادرمه  اتفاقا دیشب به خالم گفتم اونم خسته شده طفلک نه میتونه درست راه بره نه چشمش درست میبینه گفتم خاله تروخدا اینارو دیگه شنبه رد کن برننننن من امتجان دارم نمیتونم درس بخونم با این شرایط خودشم میگف میدونم خاله اره میگم برن خدا کنه برم به حق ۵ تن خسته شدیم دیگه اره سه طبقه تو یه ساختمون یاهم زندگی نیکنیم سخت که نصف دعواهامون بخاطر همین بود که خونه هامون یکیه من خوب اون موقع نبودم هنوز بدنیا نیومده بودم که اینجارو خریدن

هرکسی تو طبقه خودش بمون اینام تو طبقه خالت بمونن نه شما اینطوری راحت تری

من پیش خالم میمونم چون ممکنه حالش بد شه انسولینشو میزنم  تو طبقه خودمون مامان و بابام ۲۴ ری باهم دعوا دارن از اینورم عروس هلندی خواهرم هی جیغ جیغ میکنه کلا من بدبختم:)