2777
2789
عنوان

بچه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست
دیشب بم میگن امتحانات کیه میگم همین پس فردا میگ ن امتحانای اصلی منم گفتم اصلی و فرعی نداره همین فردا ...

نمیشه به پدرو مادرت بگی شاید درکت کنن یکاری کنن برن دیگه😂

من عاشق بازی کردن با آدمایی هستم که فکر می‌کنن دارن باهام بازی می‌کنن.ꈍᴗꈍ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر نماز کل دعاهام شده همین🙂😭

🤣🤣🤣🤣مگ خیلی میمونن؟

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بچه از کوچه بی ادب نمیشه ، از تربیت خانوادگیشه که بی ادب میشه  من باشم دیگه دعوتشون نمیکنم &nb ...

دعوت نکردیم که عموم مرده برا همین اومده مثلا کمک حال باشه ولی بدتر اینه دقه خالمم خسته شده میگه اه من حال شلوغی ندارم

اره اتفاقا ۳ روز پیش شر به پا شد کلی با مامانم دعوا کردن هیم از کنار من رد میشه غیر مستقیم به مامانم ...

واااا چه پرروووو

بذار دعوا بشهههه پرتشون کنید بیرون

مهمون یک روز دو روز یک هفته نه که دو هفته است اومدن آوار شدن رو سرتون

اره اتفاقا ۳ روز پیش شر به پا شد کلی با مامانم دعوا کردن هیم از کنار من رد میشه غیر مستقیم به مامانم ...

ببین من بهت حق میدم خودمم از فامیلا کم نکشیدم اما از من میشنوی تحمل کن اینا از اون ادمان که پشتت صفحه میزارن 

زمان ثابت کرده همتونو...

یعنی چی هم تو خونتون اسایشتونو گرفتن هم داره پیش تو به مادرت توهین می‌کنه مگه خونتون شریکی ؟ نکنه مال اوناست شما نشستی توش ؟ چقد پررون

نمیشه به پدرو مادرت بگی شاید درکت کنن یکاری کنن برن دیگه😂

گفتم که دیروز هرچی از دهنش دراومد به مامان من گفت منم مامانم دیگه باهاشون حرف نمیزنه به خالم التماس کردم گفتم ردشون کن برن من دیگ خسته شدم

یه جوری میگی دعوا فکر کردم خواهر برادرات  دلت نمیاد ناراحت بشن ولی بالاتر دیدم پسر عمو دعوا راه ...

مشکل اینه که من بیماری ام اس دارم جنگ اعصاب برام خوب نیست

واااا چه پرروووو بذار دعوا بشهههه پرتشون کنید بیرون مهمون یک روز دو روز یک هفته نه که دو هفته است ...

نمیگه اینا عزادارن عموم مرده اصلا هیچ بعد زنه پسر عموم میگف من دختر خواهرم امتحاناش داره شروع میشه نمیتونه تو شلوغی درس بخونه گفتم منم نمیتونم تو شلوغی درس بخونم تازه من دانشجوام اون دبستانی پاشیددد برییید دیگ😑

ببین من بهت حق میدم خودمم از فامیلا کم نکشیدم اما از من میشنوی تحمل کن اینا از اون ادمان که پشتت صفح ...

من نگران نمرمم که خراب شه والا هر غلطی دلشون خواست بکنن