دردکشیده مدیر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1645 عنوان مای مدیو | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست بچه ها سلام یه کد ملی صلواتی بهم بدین ببینم میتونم براتون کارت ورود به جلسه بزنم صلواتی خراب شد دعوام نکنین 1403/02/28 | 09:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15118 اخه امروز صبح اون قسمتی که هست که میزنه برای دریافت کارت اینجا کلیک کنید ، برام بالا نمیآورد ، میگم ... اره فدااشم اینطوری بهتره اگه میتونی با نت خانواده هم امتحان کن درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32891 میشه برام دعا کنی با قلب مهربونت برای قبولیم عزیز دلم شما لطف دارین به من، دل مهربون برای شما بچه هاست که روحتون پاکه♥️.اگه لایق باشم حتما عزیزم 🌷😘 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15118 عزیز دلم شما لطف دارین به من، دل مهربون برای شما بچه هاست که روحتون پاکه♥️. اگه لایق باشم حتما عزیز ... ممنونم ازتون حاجت روا شید درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
_hiildaa_ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1774 اره فدااشم اینطوری بهتره اگه میتونی با نت خانواده هم امتحان کن ممنون قربونت برم حتما 🧡 موفق باشی 🌱🌱💪💪 بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
_hiildaa_ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1774 اره منم الان دارم تلاش میکنم یاد بگیرم برا هرکی شد بگیرم که استرسشون کم شه 👌👌❤️ بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱