2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوازدهمی اگه اره طبیعیه هر نیم ساعت چک کن

واسه یازدهمی ها هم که همینطوره ،نمیشه وارد شد اصلا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واسه یازدهمی ها هم که همینطوره ،نمیشه وارد شد اصلا

عزبزم برو تو بخش دانا یه چک کن باز اینجا یه یهزدهمی بود گرفته بود

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
اره باید به مدرسه میگفتین که براتون بزنن من ابجیم براش درست میکنن خودشون

من دهمم

اصن مدرسه پنجشنبه تو گروه اعلام کرد تا جمعه میتونین کارتو بگیرین حالا که خرابه هرچی درس خوندیم هیچی 

عزبزم برو تو بخش دانا یه چک کن باز اینجا یه یهزدهمی بود گرفته بود

آها مرسی ،♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دوازدهمی اگه اره طبیعیه هر نیم ساعت چک کن

اره دوازدهمم ، دیشب ک تا ساعت ۱۲ چک کردم الآنم چک کردم ..

احتمالا برم کافی نت ببینم اونا میتونن

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
من از صبح داخل سایت بودم یه دونه گرفتم ولی خوب خودم درسم تموم شده ابجیم داشت که اونم مدرسه گفته خودم ...

ما هم مدرسه گفت خبر میدیم ولی هیچ خبری نشده ..

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
اره دوازدهمم ، دیشب ک تا ساعت ۱۲ چک کردم الآنم چک کردم .. احتمالا برم کافی نت ببینم اونا میتونن

عزیزم نرو کافینت تا وفتی کع نیاورده چون فایدع نداره طبیعیه هممون این شرایی رو داریم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم نرو کافینت تا وفتی کع نیاورده چون فایدع نداره طبیعیه هممون این شرایی رو داریم

اخه امروز صبح اون قسمتی که هست که میزنه برای دریافت کارت اینجا کلیک کنید ، برام بالا نمی‌آورد ، میگم شاید مشکل از نت منه ، قبلش زنگ میزنم کافی نت ببینم سایت براشون اوکیه یا نه اگه اوکی بود میرم عزیزم 🥲