2777
2789
الان حالت خوبه؟🥺

چه حس غریبی بود

شاید بگم چندین ماهه کسی واقعا حالمو نپرسیده:)

مرسی ازت

خنثی‌ام،انقد یه سری موضوعات اذیتم کرده و واسش اشک ریختم که دیگه توان نشون دادن غممو ندارم

دیشب یکم گریه کردم الان بهترم،سبک ترم

چه حس غریبی بود شاید بگم چندین ماهه کسی واقعا حالمو نپرسیده:) مرسی ازت خنثی‌ام،انقد یه سری موضوعا ...

فدااتشم زندگی هپقنه پر از دغدغه و مشکلات پر از پستی و بلندی مهم اینه تو قویتر از دیروزت بلند شی و ادامه بدی و خودتو بسازی از همون ورژنی که خودتو دوست داری نبینم حال بدتو هااا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدااتشم زندگی هپقنه پر از دغدغه و مشکلات پر از پستی و بلندی مهم اینه تو قویتر از دیروزت بلند شی و اد ...

چقد وایب خوب دادی بهمممممم خیلی خوبی خیلیییی زیااااااد

هدفم پزشکی بود

الان دیگه دیره نمیدونم چیکار باید بکنم

خیلی غصه میخورم براش

علاوه بر غم و غصه‌هایی که تو زندگی شخصیم دارم

اینم یه درد شده رو دردام🥲

چقد وایب خوب دادی بهمممممم خیلی خوبی خیلیییی زیااااااد هدفم پزشکی بود الان دیگه دیره نمیدونم چیکار ...

اوووو عزیزم وقت هس این نهایی رو بکوببب بخون ی چیزی قبول شو برو دامشگاه همزمان بمون پشت کنکور این که ناراحتی ندارع عزیزکم هنوز اصننن دیر نیس بچسب ب نهایی

نوبت بهم نمی‌ده:/

برو جای دیگه منم همین کارو کردم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اوووو عزیزم وقت هس این نهایی رو بکوببب بخون ی چیزی قبول شو برو دامشگاه همزمان بمون پشت کنکور این که ...

عاخه امسال پشت بودم دیگه نمیتونم پشت بمونم🥲

معدلمم پایین بوده بااین چندروز نمیشه به۱۸/۱۹رسوندش که

عاخه امسال پشت بودم دیگه نمیتونم پشت بمونم🥲 معدلمم پایین بوده بااین چندروز نمیشه به۱۸/۱۹رسوندش که

عزیزم اصن فک نکن چقد بوده فقطططط بخون صدتو بزار فقططط بخون نهایی ها ام تموم شد برای کنکور دوم تو اون مدت فقط کنکور های قبلی رو حل گن یه سال چیزی نیس که اخه هپ پیتونی بری دانشگاه هم پشت بمونی

عزیزم اصن فک نکن چقد بوده فقطططط بخون صدتو بزار فقططط بخون نهایی ها ام تموم شد برای کنکور دوم تو اون ...

نمیدونم چیکار باید بکنم

خیلی شرایط سختیه

عاخه من اگه پزشکی نیارم اصلا نمیتونم دانشگاه برم

نمیدونم چیکار باید بکنم خیلی شرایط سختیه عاخه من اگه پزشکی نیارم اصلا نمیتونم دانشگاه برم

وای عزیزم چقد سخت میگیری تو برو پیرا پزشکی با این شرایط درسی سخت افتضاح شده قبول شدن یه سال مجبور کن خودت رو و برو چاره ای نیی اصن همه میگن هر چی قبول شدید برید

بگو بقیه رشته ها ام اوکین وقتی قبول شی خود ب خود اوکی میشن

نبابا تا دیشب بهشون گفتم شاید نشه پزشکی

تازه گفتم شاید نمیدونن قطعا نمیشه

غوغا به پاشد

گفتن اگه رفتی پرستاریم دیگه حق نداری برگردی باز کنکور بدی