2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه کنم

117 بازدید | 21 پست

بچه ها من قرار بود بشم صندوقدار فروشگاه که بنابه دلایلی نشد نزدیک خونمون یه خانه ی بازی بود که 5 روزه منشی اونجا هستم برای ماهی 5 میلیون

روز اول که تماس گرفتم به کارفرما گفتم من متاهلم شیفت صبح می‌خواین گفت آره 

رفتم گفت یه هفته عصر بیا بعد میندازمت صبح 

الان میگه چرخشی یه هفته صبح یه هفته عصر 

روز اول گفت تا 10 شب کارمون هست الان تا 11 نگهمون میداره همه جا رو برق می‌اندازیم بعد میریم

خانمش هم اینقدری خودشو بالا میگیره اینقدری با توهین با ما رفتار می‌کنه که 3،4 نفرمون اعتماد به نفسامون از بین رفته

الآنم بخاطر روانی بودن زنش یکی از نیروها رو می‌خوان اخراج کنن 

من کاری به کسی ندارم اونجا 

کارفرما میاد پیش من بد اونو میگه 

اون میاد پیش من بد اینو میگه 

5 روز اونجا بودم کلی حاشیه دیدم 

الان با این شرایط نمی‌دونم ادامه بدم یا نه 

خودت باید تصمیم بگیری

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی هرکاری توی محیط کار اینجور چیزا هست . بدگویی و تهمت و ...

ولی بنظرم اگه میتونی کنار بیای بمون چون نزدیک خونته و خوبه زن درامد داشته باشه ولی درامدی که پشتش اعصاب خوردی و... باشه چون اصلا بهت نمیچسبه 

و اگه خیلی رو اعصابته بنظرم ارزش موندن نداره

پولش کمه.. اگر فکر میکنی خوبه بمون کاری به بقیه نداشته باش پنبه بزار گوشت کارتو بکن باهاشون حرفم نزن

آره تو این چند روز کاری به کسی نداشتم 

فقط یکیشون هست سوگلی کارفرمای آقامون هست 

میاد پشتشون به ما بد میگه 

من که چیزی نمی‌گم ولی اون یکی هم کارمون که همراهی می‌کنه باهاش بعد می‌ره زیرابشو میزنه

توی هرکاری توی محیط کار اینجور چیزا هست . بدگویی و تهمت و ... ولی بنظرم اگه میتونی کنار بیای بمون چ ...

آره از یه طرف میگم یک ماه بشه حقوقمو بگیرم بیام بیرون از یه طرف میگم کاش ادامه بدم نمیدونم

آره تو این چند روز کاری به کسی نداشتم  فقط یکیشون هست سوگلی کارفرمای آقامون هست  میاد پش ...

همون دیگه اون ساده اس.. شما فقطط شنوندهدباش. همین یکلمه حرف نزن با هیچکدوم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
صلاح نیست موندن اونجا فردا برای شما هم دردسر میشه 

آره زن روانیش به هدف مچ‌گیری شوهرش یهو مثل جنایا میپره داخل 

البته شوهرشم با یکی از پرسنل که خیلی پاچه خواره رابطه ی خیلی صمیمی داره