به بدترین شکل ممکن وابسته کسایی هستم که دوستشون دارم گاهی از فکر زیاد خواب مرگشونو میبینم اگه اونا بمیرن میخوام منم بمیرم همینجوری تو کارای روزمره فکر نبودشون میفتم گریم میگیره به روانشناس گفتم درست نشدم ..کی مثل منه
این نگرانی هایی که میگید سخت ترین بخش زندگی هست. اگر گاهی هم به ذهن آدم بیاد طبیعی هست ولی دایمش باعث میشه از حالتون را برای آینده ای که معلوم نیست کی پیش بیاد خراب کنید. پس از الانتون از عزیزانتون لذت ببرید. کی میدونه عمر هر کسی چقدره و کی از این دنیا میره؟
همیشه میگفتم اگر پدرم بمیره منم میمیرم ..چطور میشه بزارم اون روز خاک روی جسمش بریزن.پدرم رو خاک کنن منم باید خاک کنن .تا اون روز رسید ..خداوند یه صبر پذیرش به آدم میده که باورت هم نمیشه ...لطفا تو حکمت خداوند دخالت نکن .و اینکه همین آدمهایی که تو براشون ناراحتی اگر توی موقعیت منفعت قرار بگیری آنچنان تو رو له میکنن که باورت نمیشه ..برای هیچ کس مهم نیست که تو چقدر به فکرشونی...به خودت و مهارت هات تمرکز کن تا انرژی بزاری برای انسانهای قدرنشناس.روزی به حرفام میرسی.
سلام این نگرانی هایی که میگید سخت ترین بخش زندگی هست. اگر گاهی هم به ذهن آدم بیاد طبیعی هست ولی دای ...
خیلی سعی میکنم خودمو آروم کنم و تسلیم خواست خدا بکنم .. ولی مطمنم اگه نداشته باشمون روزگارم بعد اون ها تا مدت زیادی سیاه و روانی میشم .. وقتی دارن کوچیک ترین مسافتی از این خیابون به اون خیابون میرن تو ذهنم سناریو میچینم ولی کوچیک ترین سرماخوردگی میخورن گریم میگیره ..
خیلی سعی میکنم خودمو آروم کنم و تسلیم خواست خدا بکنم .. ولی مطمنم اگه نداشته باشمون روزگارم بعد اون ...
به جاش به این فکر کنید با این فکرا خودتون را نابود میکنید. همونجور که سلامتی اونا برای شما مهمه سلامتی شما هم برای عزیزانتون مهمه پس خودخواهانه به زندگی نگاه نکنید و بزارید اونها هم از نگران حال شما نباشن و از کنار شما بودن کمال لذت را ببرن.
همیشه میگفتم اگر پدرم بمیره منم میمیرم ..چطور میشه بزارم اون روز خاک روی جسمش بریزن.پدرم رو خاک کنن ...
من تو این دنیا یکی عاشق مادرم و یکی عاشق عشقم هستم بقیه اعضای خانواده هم دوست دارم ولی نه به اندازه اینا ... چون این دوتا دلشون پاکه و اونا هم عشق زیادی نثار من کردن حالا اگه نباشن من کسیو ندارم عاشقشون باشم آدم لوسی نیستم و در ظاهر قویم ولی فکر نبودشون داغونم میکنه .. انسان باید خودشو تسلیم خدا و تقدیر بکنه و مرگ حق هر انسانیه دیر یا زود ...ولی مطمنم اگه خدایی نکرده نباشن من تا مدت زیادی درگیر میشم و برای خودم هم آرزوی مرگ میکنم... هفته ای دوبار رو خوابشون رو میبینم خیلی سخته
من تو این دنیا یکی عاشق مادرم و یکی عاشق عشقم هستم بقیه اعضای خانواده هم دوست دارم ولی نه به اندازه ...
عشق مادر واقعی هست ...منم عاشق عشقم بودم و ازدواجم کردم .توی زندگیم چند بار متوجه بی اعتبار بودنش شدم که دچار شوک شدم .مقصر خودم بودم چون اون طوری که خودم فکر میکردم میدیدمش .یه خواهش بزرگ از تمام دخترا دارم .لطفا فکر و انرژی تون رو بزارین روی خودمون و مهارتهامون .تا زمانی که بی اعتباری دیدیم راحت تر قبول کنیم و خودمون رو سرزنش نکنیم .یه جورایی میدونم گفتن من بیفایدس ..چون دخترا مسیر خودشون رو میرن تا سرشون به سنگ بخوره و بگن آخ ..شنیده بودما ولی فکر میکردم این با بقیه فرق داره.