2777
2789
عنوان

ژل لب در خانه😱

1800 بازدید | 45 پست

سلام خوشگلا صبح بخیر میخوام ژل بزنم خب بعد تو اینستا سرچ کردم ژل لب و اسم شهرم سرچ کردم  نمونه کارها خیلی جالب نبودن یکی خوشگل بود کاراش ولی رفتم تو پیجش دکتر نبود و میگ تو خونه انجام میده قیمتش هم اندازه دکترها میگیره از طرفی دو تا دکتر هم بد نبود کارشون ولی به پای اون تو خونه ای نمیرسید به اضافه اینکه قبلا پیش یه دکتر بنام ژل زدم و خیلی زشت شد سریع انزیم زدم  و به سختی از بین بردمش الان نمیدونم  اعتماد کنم برم پیش اون خونه ای یا ن. هزینه هم برام مهم نیس اصلا  توی شیراز دکتر برای ژل لب میشناسید که کارش خیلی قشنگ باشه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن اگه فردا روزی مشکلی پیش اومد نمیتونی کاری کنی چون شما با علم بر اینکه میدونستی اون خانم پزشک نیست و کار تو خونه انجام میشه رفتی

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

چه دل و جراتی دارین شماها طرف میره پیش پزشک باز کلی استرس داره 

هنوز ک نرفتم.  من اون دفعه رفتم پیش دکتر معروف ژل لب خیلی زشت شد مجبور شدم به لبم آسیب زدم چند بار انزیم زدم 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

نه چه اشکالی داره برید حتما 

عمل بینی لیفت شقیقه ابدومینوپلاستی تعویض دریچه قلب پیوند کبد چرا که نه برید پیش همون خانمه انجام بدید یعنی چی که پزشکای بی تربیت انحصاریش میکنن غلط کردن با هفت جدشون

فقط لطفا اگر گندی بالا اومد و نکروز داد یا هر اتفاقی افتاد برید پیش خودش گندکاریشو جمع کنه روی سر پزشک خراب نشید

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چه جرئتایی دارید بخدا  حالا میگیم آره آره کارش خوبه و عالی و موادش هم باعث عفونت و نکروز نمیشه ...

چه ربطی داره هر ژلی پلمپ هست و سوزنش تو جعبه اش هست کدوم ایدز اخه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني