2777
2789

بستگی ب پسرش داره 

گاهی بله گاهی ن

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخاس بمونه میموند 

برش نگردون ،بزار بره 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تمام تمرکزت روی خودت و از همه نظر بهتر شدنت و پیشرفتت باشه، ببینه بودو نبودش فرقی نداره در اکثر مواقع برمیگرده بگه منی هم هست ولی تو باید ایندفعه زرنگ باشی روو ندی

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

چه رفتاری باعث میشه برگرده.... 

زنگش بزنی و منت کشی کنی 

ک ب نظرم هیچوقت این کارو نکن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

پیام نده زنگ نزن پیگیرش نشو به زندگیت به طور عادی ادامه بده خوشحال باش عکس پروفایل تن تن عوض نکن،استوری زیاد نذار چکش نکن ببینه تو حالت خوبه و اهمیتی نداره رفتنش از رو کنجکاوی و فضولی هم ک شده برمیگرده،موندنش دیگه بستگی به خودت داره وقتی برگشت چطوری قبولش کنی اگه زود بپذیری اونم بی قید و شرط بازم ولت میکنه

خب عزیز من با این وضعیت اقتصادی تو فشار بیاری گیر ام بدی یهو یه شبه شرایطش تغییر نمیکنه که 

فقط حس می‌کنه لای منگنه اس از استرس فراری میشه

این دفه اومد بذار خودش رسمی کنه 

آقایون دعوت به دوستی ندن