fatameh67909 مدیر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 عنوان سلام خانمی | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 31 پست @حاچخانم عزیز ترین کس توی زندگیت قسمت میدم بم یگوبچمو شوهرم ازم گرفته😭😭😭خونه پدرممم کی بچمو میبنم؟؟؟؟😭😭😭😭😭دیشب بردش خونه پدرش ندیدمش😭😭جان هر کسی دوس داری بگوووو سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 1403/02/28 | 05:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 چرانمیتونی بهش پیام بدی؟! شوهرته ها قهریدولی شوهرته نمیتونم شوهرم حرمت نگه نمیدارهمیخواد من ب خانوادش احترام بزارم اون ن اون موادشم میکشه ترک هم نمیکنه تو رو خدا فقط بگو بچم کی میینم من اگ پیام بدم ذلیل میکنه منواون طرز فکرش اینطوری نیسعمدا بچه رو برده خونع پدرش ک منو دور کنه سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 دادگاه نرفتی؟! خب درخواست بده بچه ات روبدن به تو چندسالشه بچه ات؟! بچم ۱۱ ماهشهتازه دیشب این اتفاق افتاد سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 نمیتونم شوهرم حرمت نگه نمیداره میخواد من ب خانوادش احترام بزارم اون ن اون موادشم میکشه ترک ه ... اسییییییییاینجانمیشه فریادکشیدگفتم پیام بدهشوهرت معتاده که معتاده توفکرکن سرطان داره داره دارومیخورهخانواده اش روچرابایداحترام بزاریبگوخونواده توهستن براشون بمیربرای من۷پشت غریبه هستنفعلاخرش کن بچه ات ببینی کم کم خوب میشه اوضاع مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 بچم ۱۱ ماهشه تازه دیشب این اتفاق افتاد بروکلانتری الانبگوبچه۱۱ماهه روازت گرفتندرجامامورمیادمیگیره ازشونبگوپدرش معتاده احتمالابرده بفروشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 بروکلانتری الان بگوبچه۱۱ماهه روازت گرفتن درجامامورمیادمیگیره ازشون بگوپدرش معتاده احتمالابرده بفر ... اونقدرم حاد نیسزور میکنه جنگ جهانی میشه مثل دیشبک باید ب خانوادم احترام بزاری سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 اونقدرم حاد نیس زور میکنه جنگ جهانی میشه مثل دیشب ک باید ب خانوادم احترام بزاری خب بزارسریه موضوعی قهرکن ازخونواده اش دیگه رفت وآمدروکم کن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 خب بزار سریه موضوعی قهرکن ازخونواده اش دیگه رفت وآمدروکم کن نمیزاره الان برادرام ۲بار هست میاناون نمیادخواهرش میاد میخواد من برم دیشب بحث سر همینا شد گفت گمشو زن جننن ده فلان فلانبرو خونه بابای پدر سگ من چی پیام بدم اخه؟؟؟ سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 نمیزاره الان برادرام ۲بار هست میان اون نمیاد خواهرش میاد میخواد من برم دیشب بحث سر ه ... خب میرفتیچرابحث کردیببین زندگی همینهمردهازورگوهستنایناکه میگن من قهرکردم و....شوهرم به غلط کردن افتادو....یادروغ میگنیاشوهراشون دوست دختردارن وخیانتکارن نمیخوان زنه شک کنههیجوقت دنبال تلافی نباشخداونداجراحترام توروبه همسرت میدهمطمئن باش بدترین عذابهاروهم به همسرت بخاطررفتاربدش باتومیده مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
torobi عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3312 به من ب شدت بی احترامی کرده فحش داد موادشم ترک نمیکنه بچه رو دیشب داد مادرش نگه داره و ن ... من در جریان زندگیت نیستم ولی همین که معتاده دلیل خوبیه برای قاضی که حضانت با شما باشهالان جدا شدین؟
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 من در جریان زندگیت نیستم ولی همین که معتاده دلیل خوبیه برای قاضی که حضانت با شما باشه الان جدا شدین ... ن دیشب این دعوا شد سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 خب میرفتی چرابحث کردی ببین زندگی همینه مردهازورگوهستن ایناکه میگن من قهرکردم و....شوهرم به ... فقط بگو بدون پیام خودم بچه رو کی میبینم؟ سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
torobi عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3312 نمیتونم شوهرم حرمت نگه نمیداره میخواد من ب خانوادش احترام بزارم اون ن اون موادشم میکشه ترک ه ... تراقران با اینطور شوهر سمی دیگه بچه نیاروالا اون بچه گناهی نکرده تو محیطی بزرگ شه که آسیب پشت آسیبه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6887 فقط بگو بدون پیام خودم بچه رو کی میبینم؟ تافرداصبح مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
fatameh67909 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6599 میخوای جدا شی ازش؟ ن ولی ترک نمیکنه بد اخلاقم شدهنمیدونم چیکار کنم سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم