2777
2789
عنوان

سلام خانمی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 31 پست
چرانمیتونی بهش پیام بدی؟! شوهرته ها قهریدولی شوهرته

نمیتونم شوهرم حرمت نگه نمیداره

میخواد من ب خانوادش احترام بزارم اون ن 

اون موادشم میکشه ترک هم نمیکنه 

تو رو خدا فقط بگو بچم کی میینم 

من اگ پیام بدم ذلیل میکنه منو

اون طرز فکرش اینطوری نیس

عمدا بچه رو برده خونع پدرش ک منو دور کنه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
دادگاه نرفتی؟! خب درخواست بده بچه ات روبدن به تو چندسالشه بچه ات؟!

بچم ۱۱ ماهشه

تازه دیشب این اتفاق افتاد

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم شوهرم حرمت نگه نمیداره میخواد من ب خانوادش احترام بزارم اون ن  اون موادشم میکشه ترک ه ...

اسیییییییی

اینجانمیشه فریادکشید

گفتم پیام بده

شوهرت معتاده که معتاده توفکرکن سرطان داره داره دارومیخوره

خانواده اش روچرابایداحترام بزاری

بگوخونواده توهستن براشون بمیر

برای من۷پشت غریبه هستن

فعلاخرش کن بچه ات ببینی کم کم خوب میشه اوضاع

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بچم ۱۱ ماهشه تازه دیشب این اتفاق افتاد

بروکلانتری الان

بگوبچه۱۱ماهه روازت گرفتن

درجامامورمیادمیگیره ازشون

بگوپدرش معتاده احتمالابرده بفروشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بروکلانتری الان بگوبچه۱۱ماهه روازت گرفتن درجامامورمیادمیگیره ازشون بگوپدرش معتاده احتمالابرده بفر ...

اونقدرم حاد نیس

زور میکنه جنگ جهانی میشه مثل دیشب

ک باید ب خانوادم احترام بزاری

اونقدرم حاد نیس زور میکنه جنگ جهانی میشه مثل دیشب ک باید ب خانوادم احترام بزاری

خب بزار

سریه موضوعی قهرکن ازخونواده اش دیگه رفت وآمدروکم کن

خب بزار سریه موضوعی قهرکن ازخونواده اش دیگه رفت وآمدروکم کن

نمیزاره 

الان برادرام ۲بار هست میان

اون نمیاد

خواهرش میاد میخواد من برم 

دیشب بحث سر همینا شد 

گفت گمشو زن جننن ده فلان فلان

برو خونه بابای پدر   سگ 

من چی پیام بدم اخه؟؟؟

نمیزاره  الان برادرام ۲بار هست میان اون نمیاد خواهرش میاد میخواد من برم  دیشب بحث سر ه ...

خب میرفتی

چرابحث کردی

ببین زندگی همینه

مردهازورگوهستن

ایناکه میگن من قهرکردم و....شوهرم به غلط کردن افتادو....یادروغ میگن

یاشوهراشون دوست دختردارن وخیانتکارن نمیخوان زنه شک کنه

هیجوقت دنبال تلافی نباش

خداونداجراحترام توروبه همسرت میده

مطمئن باش بدترین عذابهاروهم به همسرت بخاطررفتاربدش باتومیده

به من ب شدت بی احترامی کرده  فحش داد موادشم ترک نمیکنه بچه رو دیشب داد مادرش نگه داره و ن ...

من در جریان زندگیت نیستم ولی همین که معتاده دلیل خوبیه برای قاضی که حضانت با شما باشه

الان جدا شدین؟ 

من در جریان زندگیت نیستم ولی همین که معتاده دلیل خوبیه برای قاضی که حضانت با شما باشه الان جدا شدین ...

ن دیشب این دعوا شد

خب میرفتی چرابحث کردی ببین زندگی همینه مردهازورگوهستن ایناکه میگن من قهرکردم و....شوهرم به ...

فقط بگو بدون پیام خودم بچه رو کی میبینم؟

نمیتونم شوهرم حرمت نگه نمیداره میخواد من ب خانوادش احترام بزارم اون ن  اون موادشم میکشه ترک ه ...

تراقران با اینطور شوهر سمی دیگه بچه نیار

والا اون بچه گناهی نکرده تو محیطی بزرگ شه که آسیب پشت آسیبه

فقط بگو بدون پیام خودم بچه رو کی میبینم؟

تافرداصبح

میخوای جدا شی ازش؟

ن ولی ترک نمیکنه 

بد اخلاقم شده

نمیدونم چیکار کنم