2777
2789
عنوان

امروز فک کردم شوهرمو از دست دادم…

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 46 پست

استارتر 

تو رفتی مراسم اون جوون بنده خدا 

ناراحتی اونجا و استرس اینجا قدرت تشخیصت رو گرفته

اگه فرداشب یا ده شب دیگه خواب دیدی خدااااییی نکرده زبونم لال ،خدا اون روز رو نیاره که همسرت از بین رفته( منظورم اینه تو خواب ببینی) اصلا جای مناقشه نیست و قالب تهی نکن 

چون توی اون مراسم بودی اون بدی در مغزت نهادینه شده 

پس ریلکس باش

برو همسرتو ببوس 

بعدم همسرت خوابش سنگین بوده صدای در رو نشنیده 

خسته هم بوده

وسلام

جنجالیش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واستا تو بخوابی من بیام بالا سرت خیار بخورم  اگه بیدار نشی موهای سرتو دونه دونه میکنم😂

🤕🤕🤕☹️😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
استارتر  تو رفتی مراسم اون جوون بنده خدا  ناراحتی اونجا و استرس اینجا قدرت تشخیصت رو گرف ...

کاملا درست میگی عزیزم…پشت در بودم فقط به اون خدابیامرز فک میکردم و اتفاقی که براش افتاد میومد جلو چشمم..اتفاقای اون مراسم رو با همسرم تصور میکردم😭

اره همسرمم اینجوری شده بود بعد اینکه بیدار شد خیلی گیج و منگ بود…فقط الان که فک میکنم خجالت میکشم که ...

نه عزیزم اونام حالتو درک میکنن...خداروشکر چیزی نبود....ولی عزیزم سعی کن برید یه چکاپ کامل بده.....چون من رفتم دکتر گفت غلظت خون داری امکان داره ازاون باشه....الهی همیشه تنتون سالمباشه و پیش هم خوش...الهیپیری تونو ببینم...یعنی تااون حد ک پوشکتون کنن...تااون موقع هم باهم باشید☺️🫢🤫

نه عزیزم اونام حالتو درک میکنن...خداروشکر چیزی نبود....ولی عزیزم سعی کن برید یه چکاپ کامل بده.....چو ...

قربونت برم عزیزدلم امیدوارم دعایی که برامون کردی صدبرابرش به خودتو خانوادت برگرده😍اره درست میگی باید چکاب بره تا خیالم راحت شه

کاملا درست میگی عزیزم…پشت در بودم فقط به اون خدابیامرز فک میکردم و اتفاقی که براش افتاد میومد جلو چش ...

دیگه از این فکرا نکن 

چون آغاز افسردگی و لرزش دست هست هااااا

به چیزای خوب فکر کن

من اگه الان جات باشم 

دستمو تفی میکنم میسابم رو لباش😂😂😂😂

دیگه از این فکرا نکن  چون آغاز افسردگی و لرزش دست هست هااااا به چیزای خوب فکر کن من اگه الان ...

واقعا باید خودمو درمان کنم…تو هرمسئله ای وضعم همینه

پیشنهاد خوبیه😂😂