2777
2789

۱ هیچوقت

۲ گواهینامه نیس ک مجاز و تینا باشه ، هرسنی ک پیش بیاد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من از ۱۷ سالگی به بعد خیلی خوشکل شدم بقیه رو نم

سن مناسب برای عاشقی ۲۰ به بعد

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی😂😂😂🌿

قربانت

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سنی که از نظر قیافه و عقلی کاملا جا افتاده و پخته هستی اوج جذابیته حالا ممکنه واسه یکی تو ۳۰ سالگی باشه یکی تو ۲۵ یا ۴۰ مثلا ، در مورد عاشق شدن هم به نظرم باید به سنی برسی که بدونی عشقت واقعی و خالصانس  نه از سر سرگرمی یا کنجکاوی و هوس 

پس چرا من ک ۱۹ سالمه در برابر عاشق شدنم گارد دارن😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چون عشقت رو جار زدی 

دلیلی نداره به همه بگی فداتشم 

سنت کمه و هنوز رسم عاشقی کردن رو بلد نیستی فکر کنم عشق هرچی تو قلبت پنهون تر باشه و فقط خودت بدونی و خدا قشنگتره 

چون عشقت رو جار زدی  دلیلی نداره به همه بگی فداتشم  سنت کمه و هنوز رسم عاشقی کردن رو بلد ...

خب شاید برات جالب باشه منم نگفتم و نمیگم  اما مثلا میگن تو ۱۹ سالگی حماقت و فلان اینا متوجه میشم ک عاشق شدن تو این سن خوب نیست حالا ک خوب نیست تو چ سنی خوبه