2777
2789

۱ هیچوقت

۲ گواهینامه نیس ک مجاز و تینا باشه ، هرسنی ک پیش بیاد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من از ۱۷ سالگی به بعد خیلی خوشکل شدم بقیه رو نم

سن مناسب برای عاشقی ۲۰ به بعد

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سنی که آدم قشنگ میشه بعد از دوران بلوغ هستش 

عاشق شدن هم سن و سال نداره به نظرم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

عالی😂😂😂🌿

قربانت

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سنی که از نظر قیافه و عقلی کاملا جا افتاده و پخته هستی اوج جذابیته حالا ممکنه واسه یکی تو ۳۰ سالگی باشه یکی تو ۲۵ یا ۴۰ مثلا ، در مورد عاشق شدن هم به نظرم باید به سنی برسی که بدونی عشقت واقعی و خالصانس  نه از سر سرگرمی یا کنجکاوی و هوس 

پس چرا من ک ۱۹ سالمه در برابر عاشق شدنم گارد دارن😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چون عشقت رو جار زدی 

دلیلی نداره به همه بگی فداتشم 

سنت کمه و هنوز رسم عاشقی کردن رو بلد نیستی فکر کنم عشق هرچی تو قلبت پنهون تر باشه و فقط خودت بدونی و خدا قشنگتره 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

چون عشقت رو جار زدی  دلیلی نداره به همه بگی فداتشم  سنت کمه و هنوز رسم عاشقی کردن رو بلد ...

خب شاید برات جالب باشه منم نگفتم و نمیگم  اما مثلا میگن تو ۱۹ سالگی حماقت و فلان اینا متوجه میشم ک عاشق شدن تو این سن خوب نیست حالا ک خوب نیست تو چ سنی خوبه

خب شاید برات جالب باشه منم نگفتم و نمیگم  اما مثلا میگن تو ۱۹ سالگی حماقت و فلان اینا متوجه میش ...

بگو باشه درست میگین 

ولی دل عقل و منطق سرش نمیشه