2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تا مامانم نصفم کنه  درک از افسردگی ندارن خانواده ایرانی

ببین با یکی داری حرف میزنی ک هم تجربه اینکارو داشته هم بالای ۵۰۰ ساعت مشاوره رفته هم بالای ۱۰ تا کتاب روانشناسی خونده هم بالای ۲۰ تا سمینار در این مورد رفته تو دوسداری دیده شی و این مشکلو ریششه تو دوسداری مورد توجه و تایید قرار بگیری تایید طلبی و این مشکلته چرا باید خانوادت درکت کنن و چرا این دیدگاهته خودت باید برای خودت کاری کنی خانوادتو بیخیال تنها کسی ک میتونه خالتو خوب کنه خودتی

ببین با یکی داری حرف میزنی ک هم تجربه اینکارو داشته هم بالای ۵۰۰ ساعت مشاوره رفته هم بالای ۱۰ تا کتا ...

خودمم با خودم الان مشکل دارم 

بعضی وقتا دلم میخواد بزنم تو گوش خودم 

از نیاز دارم بهم توجه کنن چون تو خونه خواهرم وقتی بچه بودیم منم میکوبید منم ی اظطرابی از جمع داشتم همیشه 

حس میکردم مورد توجه اونه ن من 

ببین با یکی داری حرف میزنی ک هم تجربه اینکارو داشته هم بالای ۵۰۰ ساعت مشاوره رفته هم بالای ۱۰ تا کتا ...

ولی چیزی ک اینجا منو اذیت می‌کنه اینه که انکار خودمم مثل بقیه برا خودم 

نمی‌خوام بذخودم کمک کنم 

می‌خوام یکی این کارو بکنه نامزدم مثلا .امشب بهش گفتم ی ساعت حرف زد باهام بیچاره تازه باز ناراحت شدم گفتم ولم کن 

خودم دارم حس میکنم دارم اونم ناراحت میکنم 

خودمم با خودم الان مشکل دارم  بعضی وقتا دلم میخواد بزنم تو گوش خودم  از نیاز دارم بهم تو ...

میفهممت و درکت میکنم ک چه روزای سختی رو پشت سر گزاشتی  اماالان باید با حال خوبت مورد توجه قرار بگیری عه فلانی چقدر حالش خوبه فلانی چیکار کردی ک انقدر پر انگیزه شدی انقدر انرژیت بالاست فلانی چیکار کردی ک حالت انقدر خوبه و هیچی نمیتونه حالتو بد کنه پس بیا به مام یاد بده این بهترنیست؟

میفهممت و درکت میکنم ک چه روزای سختی رو پشت سر گزاشتی  اماالان باید با حال خوبت مورد توجه قرار ...

توجه رو دیگ نمی‌خوام 

قبلا میخواستم 

الان دلم میخواد کسیو نبینم 

کسی منو نبینه 

اعتماد ب نفس کمی دارم 

حقم دارم لاغر و زشتم اصن

بیشتر از این دیکه نمیتونم صحبت کنم برات ارزوی موفقیت حال خوب انرژی بالا انگیزه میکنم و امیدوارم حالت خوب شه و برای حال خوبت بیشتر از این تلاش کنی و به خودت کمتر برچسب منفی بزنی.شبت بخیر