بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله تا مامانم نصفم کنه درک از افسردگی ندارن خانواده ایرانی
ببین با یکی داری حرف میزنی ک هم تجربه اینکارو داشته هم بالای ۵۰۰ ساعت مشاوره رفته هم بالای ۱۰ تا کتاب روانشناسی خونده هم بالای ۲۰ تا سمینار در این مورد رفته تو دوسداری دیده شی و این مشکلو ریششه تو دوسداری مورد توجه و تایید قرار بگیری تایید طلبی و این مشکلته چرا باید خانوادت درکت کنن و چرا این دیدگاهته خودت باید برای خودت کاری کنی خانوادتو بیخیال تنها کسی ک میتونه خالتو خوب کنه خودتی
خودمم با خودم الان مشکل دارم بعضی وقتا دلم میخواد بزنم تو گوش خودم از نیاز دارم بهم تو ...
میفهممت و درکت میکنم ک چه روزای سختی رو پشت سر گزاشتی اماالان باید با حال خوبت مورد توجه قرار بگیری عه فلانی چقدر حالش خوبه فلانی چیکار کردی ک انقدر پر انگیزه شدی انقدر انرژیت بالاست فلانی چیکار کردی ک حالت انقدر خوبه و هیچی نمیتونه حالتو بد کنه پس بیا به مام یاد بده این بهترنیست؟
بیشتر از این دیکه نمیتونم صحبت کنم برات ارزوی موفقیت حال خوب انرژی بالا انگیزه میکنم و امیدوارم حالت خوب شه و برای حال خوبت بیشتر از این تلاش کنی و به خودت کمتر برچسب منفی بزنی.شبت بخیر