2777
2789
😂😂😂عع توام 

ار بابا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرسی ازتون 🤍

چرا به حال خوب فکر نمیکنی تایپکاتو دیدم همش انرژی منفیه چند تا پاکدست انگیزشی گوش کن وادکست شکر گزاری شروع کن روی خودت کار کردن من حدود ۳ سال پیش حال تورو داشتم خودکشی کردم مشاور دیگه جوابم نداد روانپزشک رفتم دارو گرفتم اما الان تو بهترین روزای زندگیمم کسی داره این هارو بهت میگه ک یه روزی بد تر از تو بوده خواهر گلم پس یکم به فکر خودت باش ببین ریشه مشکلت کجاست و چی داره انرژیتو میخوره

یه گوشه از چیزایی ک حالم خوب میکنه اینه چشمم باز میکنم تو رخت خواب میبینمش روزم میسازه و خیلی تمرین های دیگه ای ک میتونی جای دنبال علائم افسردگی رفتن و این مدل چیزا دنبالش باشی و حالتو خوب کنی

چرا به حال خوب فکر نمیکنی تایپکاتو دیدم همش انرژی منفیه چند تا پاکدست انگیزشی گوش کن وادکست شکر گزار ...

نمی‌دونم چی باعث این حالمه 

ولی دوست دارم میرم یا نباشم یا هرچیزی 

اصلأ نمیتونم یعنی نمیتونم ک این کارو انجام بدم 

نمیتونم جواب نیست نمیخوای ذهنت داره مقاومت میکنه نمیتونم با نمیخوام فرق میکنه تو قطعا میتونی ولی،نمیخوای دچار یه حالتی شدی ک دوسداری مظلوم نمایی کنی و توجه بخری ولی این راهش نیست 

برو مشاور حتما حداقل ۱۵ جلسه

هم هزینه داره 

هم ی جوری نمی‌خوام 

انقدر حوصله ندارم ک نمی‌خوام 

حالا دارم ب زور و تلاش دنبال میگردم ک برم حداقل با اینکه نمی‌خوام ولی دارم ب زور

بی اشتهایی عصبی شدید دارم بنظرتون اینم درمان میکنن؟

نمیتونم جواب نیست نمیخوای ذهنت داره مقاومت میکنه نمیتونم با نمیخوام فرق میکنه تو قطعا میتونی ولی،نمی ...

دقیقا نمی‌خوام خب چون حوصله ندارم 

این مشاورم میگم نمی‌خوام ولی دیگ دارم دنبالش میگردم این کارو بکنم حداقل 

هم هزینه داره  هم ی جوری نمی‌خوام  انقدر حوصله ندارم ک نمی‌خوام  حالا دارم ب زور و ...

برو تو اینه نگاه کن و اون کسی ک میبینی تنها شخصیه ک میتونه بهت کمک کنه ازش بخواه تا کمکت کنه 

برو تو اینه نگاه کن و اون کسی ک میبینی تنها شخصیه ک میتونه بهت کمک کنه ازش بخواه تا کمکت کنه 

صورتم سوخته خو با آفتاب اونم بعد فشیال 

برم جلو آینه دوست دارم اینه رو صد تیکش کنم دلم خنک سه بعد بگم اخیش 

ب نظرم این کارو بکنم از صدتا مشاور بهتره