2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست
حرفت درست.. همین پولاتو جمع کن کم کم دوسه گرم طلای دست دوم بخر.. من همیشه جمع میکنم دست دوم میگیرم&n ...

مثلا باید سه ماه صبر کنم که بتونم یه طلا بخرم تو مملکت ما سه ماه بعد قیمت طلا هم بیشتر شده همین چند وقت پیش سکه خرید یک و خورده ای طلا رفت بالا ماه بعد همون سکه شد حدود سه تومن خب اگر نمیگرفتم و صبر میکرد سه ماه جمع میکردم که سود نمیکردم

اجرت داره فک کنم پرسیدم گقتن۷درصد

پارسیان فقط یه پول پک میدی بابتش حدود پنجاه تومن الان فک کنم هر چند تومن که خریدی سکه و همون اندازه هم میخرن ازت البته با توجه به قیمت روز طلا فقط یه هزینه پک ازش کم میکنن حدود پنجاه تا هفتاد تومن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی بعد ی تدریج سودم داره؟

آره خب هرچی طلا گرون شه اونم میشه ببین من خودم به شخصه بهت بگم اگر هرچی پول داشته باشم خرج میکنم مثلا الان یه تومن پولی نیست و اگر سکه نخرم همون و هم خرج میکنم پس هر ماه اول یه سکه میخرم که پس انداز بشه حداقل نخرم هم پولش و خرج میکنم پس چه بهتر بمونه برام من نامزد بودم شش سال پیش هر کی کادو سکه پارسیان داد و نگه داشتم مثلا اون موقع قیمتش سیصد بوده الان حدود سه چهار تومن شده خب پول کم بود و نبودش تاثیر ندارع همون سکه بخر بزار کنار لاقل سود کنی

آره خب هرچی طلا گرون شه اونم میشه ببین من خودم به شخصه بهت بگم اگر هرچی پول داشته باشم خرج میکنم مثل ...

خب عالیه پس من الان مثلا میگم با دوتومنم نیمشه طلا گرفت پس هیچی. پس یهتره همون سکه بخرم.

مجردم و میخوام ماشین بخرم

خب عالیه پس من الان مثلا میگم با دوتومنم نیمشه طلا گرفت پس هیچی. پس یهتره همون سکه بخرم. مجردم و می ...

آره بابا اشتباهه همه اینه که فکر میکنن برای طلا خریدن باید پول زیاد داشت ولی من به این نتیجه رسیدم که میشه حداقل پارسیان خرید سکه و طلا هیچوقت ضرر ندارد ببین مثلا شش سال پیش اگر من سیصد تومن داشتم و میزاشتم تو حساب تا الان همون سیصد میموند ولی پارسیان خریدم الان شده نزدیک سه و خورده ای خب پس ارزش پولم حفظ شده