2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خونوادم زیاد گیر میدن ۲۰سالمه

دقیقا صبح دعوا بود 😂

اگه میتونی بزن شهرستان دانشگاهتو.

اگه نمیذارن دیپلمتو بگیر برو سرکار،کاری که من کردم چون نذاشتن برم شهرستان درس بخونم.

الان دستم تو جیب خودمه حقوقم کمه ولی هرچی بخوام میخرم برا خودم دستم جلوشون دراز نیست.

به چی گیر میدن که اذیتت میکنه؟

مثلا اینک شلوارم ساق پام کامل پوشیده باشه یا اینکه لباس تنگ وکوتاه نپوش اخه اصلا چاق نیستم یا لباسام همیشه کامل پوشیده ومرتبه و... 

به چی گیر میدن که اذیتت میکنه؟

من خودمو سفر مجردی نمیزارن 

شهر دیگه نمیزارن برم درس 

با دوستامم زیاد نمیزارن برم بیرون 

لباسم نمیزارن اونجوری که دلم میخاد بپوشم ولی گوش نمیدم

در کل چرت و پرت💔

درس بخون بری دانشگاه 

من دانشگاه میرم ولی زیاد فرق نکرده 

اگه میتونی بزن شهرستان دانشگاهتو. اگه نمیذارن دیپلمتو بگیر برو سرکار،کاری که من کردم چون نذاشتن برم ...

اره میرم دانشگاه امسال اخه چون خیلی تاکید دارن روی درشم

مثلا اینک شلوارم ساق پام کامل پوشیده باشه یا اینکه لباس تنگ وکوتاه نپوش اخه اصلا چاق نیستم یا لباسام ...

حالا سر یه ساق پا که بیرون بزاری یا نزاری یا دو وجب بالا پایین مانتو داری انقد سختش میکنی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2790
2778
2791
2779
2792