2777
2789
عنوان

ترس پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 35 پست
تجربه چندین ساله منه از ۱۸ سالگی تا الان که ۳۶ دارم 

پاکی خودتونو حفظ کنید،

چون ارزشش حتی بیشتر از ازدواجه.

زندگی تا بینهایت ادامه داره.

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏

اون ترسی که شما تصور می کنید نه . پسرهای که دختری رو برای ازدواج بخوان و پیش خودشون حساب کتاب کنند و ...

خب خیلیاهستن که هم سطح نیستن ولی ازدواج میکنن 

بنظرم پسر میتونه بره از دختری که میخواد خواستگاری کنه هرچندهم زندگیشون متفاوت باشه شاید خانواده دخترقبول کردن اگه هم قبول نکردن که چیزی نمیشه بازمیره جای دیگه خواستگاری

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاکی خودتونو حفظ کنید، چون ارزشش حتی بیشتر از ازدواجه. زندگی تا بینهایت ادامه داره.

ممنونم خیلی وقتها به این  نتیجه رسیدم که  من ادم رابطه غیر شرعی نیستم موقعیت بوده ولی نمیخواستم هرجور دو تا دوتا وچهارتا کردم من ادمش نبودم 

من اگر کوزه گر بودم کوزه خودم رو یه کاری میکردم من حتی پسری واقعا بیاد دورم فرار کردم ترسبدم از عواق ...

منم میترسم  امدیم وپسر بدازاب درامد بعد که قبح گناه ریخت اون وقت اینکارعادی میشه و عمق فاجعه اونجاست 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...
خب خیلیاهستن که هم سطح نیستن ولی ازدواج میکنن  بنظرم پسر میتونه بره از دختری که میخواد خواستگا ...

بله بعضی از پسرها می رن جلو و حرفشونو می زنن . اما عده ای هم بر خلاف میل شون جلو نمی رن . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ممنونم خیلی وقتها به این  نتیجه رسیدم که  من ادم رابطه غیر شرعی نیستم موقعیت بوده ولی نمیخ ...

به صدای قلبتون گوش کنین و تن به چیزی که ازش احساس خواری میکنید ندین.

براتون بهترینها رو آرزو می‌کنم🤲

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏