.نمیدونم چرا الان اینجوری شده تا دختر چراغ سبز نشون نده پسره واهمه دارن ترس دارن برن سمت دختر انگار برای ازدواج دختره تعییبن کننده اس قبلا اینجور نبود الان چرا
نمیدونم ولی شما اقایون خیلی از دخترهای خوب و بامحبت و نجیب روکنار میزنید میرید با اونی که ویترینش ق ...
بله درست می گید خیلی دیدم . اما هر کسی می ره دنبال لیاقت خودش . بعضی ها طلای ناب هستند هر کسی توان نگاه کردن بهش رو ندارن چه بدسه لیاقت داشتن شو .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
عه یعنی واقعا ازدخترای که مغرورن وپسراروتحویل نمیگرن وپولدارن میترسن؟ اخه من میبینم بعضیا میخوان به ...
اون ترسی که شما تصور می کنید نه . پسرهای که دختری رو برای ازدواج بخوان و پیش خودشون حساب کتاب کنند و ببینند نمی تونند خوشبخت اش کنند جلو نمی رن . بهضی ها فقط خودشونو و منفعت خودشونو می بینن با دوز و کلک می رن جلو . اون های هم که برای رل زدن تنها می خوان به این چیزها فکر نمی کنند .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
من اگر کوزه گر بودم کوزه خودم رو یه کاری میکردم من حتی پسری واقعا بیاد دورم فرار کردم ترسبدم از عواقب دوستی چون میدونم حتی طرف برای ازدواج هم بخواد قبلش باید یه خدماتی بدی که من اهلش نیستم