2777
2789
عنوان

ترس پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 35 پست
شاید اینقدر جواب رد شنیدن خسته شدن ریسک نمیکنن. البته من سنم بالا ۴۰ ساله.

میدونی نتیجع چی میشه  همتون تا دختری واقعا خوذش چراغ سبز نده نمیرین دورش نتیجع اش تنهایی برای دخترهای خوبه 

پسرها از دخترهای که خیلی شرایط شون بهتره  . از دخترهای که خودشونو زیادی بالا می گیرن  .... ...

عه یعنی واقعا ازدخترای که مغرورن وپسراروتحویل نمیگرن وپولدارن میترسن؟

اخه من میبینم بعضیا میخوان بهم نزدیک بشن ازرفتارشون مشخصه ولی خب نمیان جلو 

ولی سمت دخترای سطح پایینترمیرن 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیدونم ولی شما اقایون خیلی از دخترهای خوب و بامحبت و نجیب رو‌کنار میزنید میرید با اونی که ویترینش ق ...

بله درست می گید  خیلی دیدم . اما هر کسی می ره دنبال لیاقت خودش . بعضی ها طلای ناب هستند هر کسی توان نگاه کردن بهش رو ندارن  چه بدسه لیاقت داشتن شو . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
میدونی نتیجع چی میشه  همتون تا دختری واقعا خوذش چراغ سبز نده نمیرین دورش نتیجع اش تنهایی برای د ...

بستگی به اون پسر داره،

اگه طرف، آدم دختربازی باشه علتش اینه که میخواد ببینه کی جذبش میشه تا مستقیم بره سراغ همون که وقت و انرژیش تلف نشه.

اگه آدم درستی باشه شاید کم رو و خجالتیه.

احتمال گزینه اول بنظرم بیشتره.

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏

میدونی نتیجع چی میشه  همتون تا دختری واقعا خوذش چراغ سبز نده نمیرین دورش نتیجع اش تنهایی برای د ...

اینو موافقم الان همه دخترای وقیح وجلف یانامزد کردن یا متاهلن ولی منو دوستم که تاحالا حتی یه بارهم رل نزدیم مجردیم

عه یعنی واقعا ازدخترای که مغرورن وپسراروتحویل نمیگرن وپولدارن میترسن؟ اخه من میبینم بعضیا میخوان به ...

میدونی پسرهامون ضعیف شدن که اینجور دخترها کسی نیست براشون  

اینو موافقم الان همه دخترای وقیح وجلف یانامزد کردن یا متاهلن ولی منو دوستم که تاحالا حتی یه بارهم رل ...

تجربه چندین ساله منه از ۱۸ سالگی تا الان که ۳۶ دارم 

عه یعنی واقعا ازدخترای که مغرورن وپسراروتحویل نمیگرن وپولدارن میترسن؟ اخه من میبینم بعضیا میخوان به ...

اون ترسی که شما تصور می کنید نه . پسرهای که دختری رو برای ازدواج بخوان و پیش خودشون حساب کتاب کنند و ببینند نمی تونند خوشبخت اش کنند جلو نمی رن . بهضی ها فقط خودشونو و منفعت خودشونو می بینن با دوز و کلک می رن جلو . اون های هم که برای رل زدن تنها می خوان به این چیزها فکر نمی کنند . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
تجربه چندین ساله منه از ۱۸ سالگی تا الان که ۳۶ دارم 

الان بنظرت چیکارکنیم؟چجوری ازدواج کنیم؟یعنی تا خودمون چراغ سبزنشون ندیم مجردمیمونیم؟

اگه چراغ سبزنشون بدیم واون پسر برای رل زدن دختروبخواد اونوقت چیکارمیشه کرد

شما چند سالتونه 

من۲۲سالمه ولی منطقه ما دخترا از۱۴سال به بعد ازدواج میکنن درنتیجه ازنظر همه سن من دیگه زیاده وباید خیلی وقت پیش ازدواج میکردم

الان بنظرت چیکارکنیم؟چجوری ازدواج کنیم؟یعنی تا خودمون چراغ سبزنشون ندیم مجردمیمونیم؟ اگه چراغ سبزنش ...

من اگر کوزه گر بودم کوزه خودم رو یه کاری میکردم من حتی پسری واقعا بیاد دورم فرار کردم ترسبدم از عواقب دوستی چون میدونم حتی طرف برای ازدواج هم بخواد قبلش باید یه خدماتی بدی که من اهلش نیستم