2777
2789
عنوان

نظر بدین

136 بازدید | 16 پست

باده تومن حقوق میشه زندگی چرخوند؟ خونه هم ندارم.. اگه جوابتون نه هست بنظرتون حداقل درآمد باید چقدر باشه. خودتون باچقدر درآمد زندگی رو میچرخونید؟ ممنون میشم نظر بدین. چون جواب های شما توی تصمیم هایی که میخوام بگیرم موثره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمه بنظرمن اگه خونه از خودتون بود ک حرفی نبود ولی‌خرج خوارکتون کراییه خونه خرج پوشاکتون هیچی نمیشه ده تومن 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

اگه دختر قانع ای باشه  بتوتی پایین شهر زندگی کنی در سال دوبار خرید لباس کنی مهمونی کم بری  کم مهمون دعوت کنی اره میشه وگرنه نمیشه 

حداقل باید ۲۰ تا ۲۵ حقوق داشته باشه بازم بستگی به محل زندگیت داره که شهر بزرگ هستی یا یک شهرستان کوچیک 

من تو مشهد مرکز شهر خونه داریم ماشین داریم با ماهی ۱۵ تو میگذرونیم 

یک مامان پرسپولیسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️.          یک دختر خوشگل دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍         یکی هم تو راه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
ممنونم بابت نظرتون

فدات 

یک مامان پرسپولیسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️.          یک دختر خوشگل دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍         یکی هم تو راه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩