زیبای،آرام1 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 32 عنوان نور خدا کمک😭😭 83 بازدید | 5 پست کاش یه اجی داشتم که اینقدر بهش راحت بودم که تمام مشکلاتم واضح بهش می گفتمقصد سوءاستفاده ندارم اگه کسی می تونه حداقل خواهرمجازی من بشه درخواست دوستی بده من خیلی تنها و غزیبم و خیلی سختی کشید حتی حیواناتم دردل میکنند ولی من کسی رو ندارم 1403/02/27 | 23:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترنازی عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 عزیزم من دوتاخواهردارم اماانگارندارم بیشترهمینجادردودل میکنم مشکلمومیگم...دلت خواهرنخوادفقط به خداپناه ببر میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
زیبای،آرام1 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 32 عزیزم من دوتاخواهردارم اماانگارندارم بیشترهمینجادردودل میکنم مشکلمومیگم...دلت خواهرنخوادفقط به خداپن ... تنهایی بد دردی هست
دخترنازی عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 تنهایی بد دردی هست من همیچیم شده آهنگ میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...